Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Φουκαράκης: «Νιώθω τον ΑΟΑΝ ως ένα κομμάτι μου»

Χαρούμενος που συνεχίζει στον ΑΟΑΝ δήλωσε ο Μάνος Φουκαράκης.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγίου Νικολάου και τόνισε ότι έχει δεθεί αρκετά με τον σύλλογο, τον οποίο νιώθει ως ένα κομμάτι του. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

*«Έπειτα από μια τριετή παρουσία στην ομάδα, φέτος ένιωσα ακόμη περισσότερο το δέσιμο με τους συμπαίκτες μου, κάποια μέλη της διοίκησης που είναι πάντα δίπλα μας και φυσικά με τον κόσμο που νιώθω ότι προσωπικά με έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στον AOAN. Οι δυνατότητες της ομάδας για μεγαλύτερες επιτυχίες έχοντας αποκτήσει μια αγωνιστική ταυτότητα και ένα βασικό κορμό που έχει δεθεί σε μεγάλο βαθμό πλέον αποτέλεσε για μένα σημαντικό παράγοντα στη σκέψη μου για παραμονή στο σύλλογο. Δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και αυτό είναι κάτι το οποίο δίνει στον καθένα κίνητρο και δίψα για διάκριση, κάτι το οποίο πάντοτε αποτελεί βασικό μου στόχο στις επιλογές μου».

*«Ο ΑΟΑΝ είναι η ομάδα που έχω περάσει το περισσότερο διάστημα ως ποδοσφαιριστής εξαιρώντας τα χρόνια στις υποδομές ομάδων και όπως είναι λογικό την νιώθω ως ένα κομμάτι μου. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος όταν αγωνίζομαι στο γήπεδο μας το οποίο πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Έχω δεθεί τόσο με τον σύλλογο όσο και με την πόλη του Αγίου Νικολάου. Τέλος έχω αποκτήσει και κάποιους φίλους το οποίο ίσως είναι το σημαντικότερο που αποκομίζει κανείς από τον αθλητισμό».

*«Ο σύλλογος έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να χτίσει τα θεμέλια για την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών δίνοντας μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του. Ήδη προωθούνται παιδιά από την πόλη και τον νόμο στην πρώτη ομάδα το οποίο είναι αποτελεί το βασικό συστατικό για ένα υγιή οργανισμό. Δεν έχει υποπέσει στο λάθος να δωθεί έμφαση μόνο στο “επαγγελματικό” θα λέγαμε τμήμα του συλλόγου, την πρώτη ομάδα και αυτό από μόνο του είναι θετικό δείγμα. Όσο αναφορά συγκεκριμένα την πρώτη ομάδα έχουν γίνει πολλά βήματα προόδου στο κομμάτι το αγωνιστικό, αλλά και της εξωτερικής οργάνωσης, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορούν να βελτιωθούν, να διορθωθούν και να αλλάξουν. Όπως προείπα ο σύλλογος έχει πολλές δυνατότητες ακόμη!».

*«Ο ΑΟΑΝ αναμένεται τα επόμενα χρόνια να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες και συνεχίζοντας να εκπέμπει υγεία θα μπορέσει να φτάσει σε μεγαλύτερες διακρίσεις! Τα αποτελέσματα θα φανούν στην πορεία».