Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα “πεντάρα” κόντρα στην Ομόνοια Καλλιθέας για τον Ζαρό!

Με το ίδιο σκορ επικράτησε και πάλι της Ομόνοιας Καλλιθέας ο Ζαρός

Νέα νίκη και πάλι με σκορ 5-1 κόντρα στην Ομόνοια Καλλιθέας, αυτή την φορά στην έδρα του, πανηγύρισε ο Ζαρός.

Το σημερινό παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν να βρίσκονται πίσω στο σκορ μόλις στο 10′ με το αυτογκόλ του Κοκορέλια, όμως το γκολ στο 45′ του Ξεκαρδάκη τους ενεργοποίησε και με άλλα τέσσερα τέρματα στην επανάληψη έφτασαν στο τελικό 5-1.

Το πρώτο μέρος λοιπόν ξεκίνησε με την Ομόνοια Καλλιθέας να σκοράρει για το 0-1 μόλις στο 10′ και τον Ξεκαρδάκη από θέση τετ-α-τετ σε κόντρα στο 45′ να κάνει το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55′ ο Κοτζαδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 στο 55′, ενώ ο Σαριδάκης Ν. με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού έκανε με κεφαλιά το 3-1.

Το 4-1 σημειώθηκε στο 80′ με τον Ξεκαρδάκη και πάλι από θέση τετ-α-τετ σε κόντρα επίθεση, ενώ το τελικό 5-1 έκανε ο Φραγκιαδουλάκης στο 90′ με κεφαλιά.

Συνθέσεις:

Ζαρός: Λιουδάκης, Αλπαντάκης (50′ Κάτελας), Κοκορέλιας (80′ Ζαχαριουδάκης), Σαριδάκης Κ., Καπιζιώνης, Κλαπάκης (60′ Λεμονάκης), Κοτζαδάκης, Λυκούδης, Φραγκιαδουλάκης, Ξεκαρδάκης, Σαριδάκης Ν.

Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης, Παρασύρης (58 Σαμπροβαλάκης), Μπαφάκης,Μπαντούνας, Γεωργαλής, Αξιώτης (78 Κυπριωτάκης), Μπουλούκας, Λιακάκης , Γούρλας,Διαλύνας (62 Καραδάκης)