Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα «τεσσάρα» του Μοχού και στο +5 από την 2η θέση!

Ο Μοχός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη στην Μεσσαρά, επικρατώντας με σκορ 1-4 του Ζαρού, αυξάνοντας την διαφορά από την 2η θέση στο +5!

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη πέτυχε τέσσερα γκολ, είχε δυο δοκάρια και δυο ακυρωθέν γκολ. Ο Ζαρός προηγήθηκε στο 15′ με τον Ρομπάκη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 1-0.

Η συνέχεια ανήκε όμως στον Μοχό. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα (20′), με συρτό σουτ του Ποντίκαλη μέσα από την περιοχή. Στο 35′ ο Κεφάκης έβγαλε την σέντρα και ο Κίσσας με κεφαλιά νίκησε τον Φιλιουδάκη για το 1-2. Στην επανάληψη ο Μοχός συνέχισε εξίσου δυναμικά και στο 65′ κατάφερε να φτάσει στο 1-3, όταν από πάσα του Αμοιρόπουλου, ο Ποντίκαλης έγινε αποδέκτης μέσα στην περιοχή και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 90′ με τον Τσημινικάκη ο οποίος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, νικώντας τον αντίπαλο πορτιέρο.

Επιπλέον στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μοχού είχε δοκάρι με τον Σούρσο και με τον Τσεκρέζι, ενώ στο πρώτο μέρος είχε ακυρωθεί γκολ του Γιακουμάκη και στην επανάληψη του Σούρσου.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΡΟΣ(Κώστας Παντζαρίδης): Φιλιουδακης, Καλεμακης, Αλπαντακης Εφρ, Λεμονάκης, Σαριδακης Κ (75′ Ρομπογιαννάκης) Καρούζος, Σαριδακης Ν (65’Καπετανακης) , Λυκούδης, Μανιαδακης, Ρομπακης (78′ Γιατρομανωλάκης), Ξεκαρδάκης

ΜΟΧΟΣ (Αντώνης Λεκάκης): Μουντζούρης, Διαμαντάκης Γ., Διαμαντάκης Σ., Αμοιρόπουλος, Γκαρής, Κεφάκης, Μηλάκης, Σούρσος, Κίσσας (80′ Πατεράκης), Ποντίκαλης (89′ Τσημινικάκης), Γιακουμάκης (55′ Τσεκρέζι)