Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚρουσώνα ο Δευκαλίων Στειακάκης!

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του ΠΑΟΚρουσώνα

Αλλαγή σελίδας στον ΠΑΟΚρουσώνα μετά την αποχώρηση από την προεδρία του Κώστα Μπουμάκη, ο οποίος παραμένει ενεργός στο ΔΣ της ομάδας και ανάληψη της προεδρίας του σωματείου από τον Δευκαλίων Στειακάκη.

Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της η ομάδα του Κρουσώνα ο Δευκαλίων Στειακάκης αντικαθιστά τον Κώστα Μπουμάκη στην προεδρία του ΠΑΟΚ με τον πρώην πρόεδρο του σωματείου να παραμένει ενεργός στα δρώμενα της ομάδας με μία θέση στο ΔΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ μετά από σειρά συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα ,ενημερώνει τους φίλους του σωματειου καθως και το φιλαθλο κοινό ότι κατά την νέα αγωνιστικη περίοδο ο Κ.ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ μέχρι προτεινός αντιπρόεδρος της ομαδας μας αναλαμβάνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ για την αγωνιστικη σεζον 2023-2024 .

Οι αυξημένες εππαγελματικες υποχρεώσεις του απερχόμενου προέδρου μας Κ ΜΠΟΥΜΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ δεν του επέτρεπαν ειδικά αυτήν την περίοδο να παραμείνει ενεργός όπως εκεινος το επιθυμούσε.

Φυσικά και θα παραμείνει στο Δ.Σ του ΠΑΟΚ βοηθωντας ενεργά την νέα διοικούσα ,όπως αυτή σχηματιστεί με την εισχώρηση καινούργιων μελών που θα βρεθούν διπλα στον Κ. ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ οι οποίοι και θα είναι εκείνοι που θα χτίσουν και θα βάλουν τους στόχους και τις προτεραιότητες του φετινου ΠΑΟΚ .

Ο μεγαλύτερος πρεσβευτής της κοινωνιας του ΚΡΟΥΣΩΝΑ είναι ο ΠΑΟΚ και όλοι εμείς που τον υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια , είμασταν , είμαστε , και θα είμαστε
παντα διπλα του από οποιοδήποτε μετεριζι κι αν χρειαστεί η μας ζητηθεί !
ΔΣ
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ