Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέο μεγάλο ντέρμπι προ των πυλών για τον ΟΦΗ

Μετά τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα της Α2, επί της Χίου, η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ετοιμάζεται για ένα ακόμη ντέρμπι για την 2η αγωνιστική

Υποδέχεται το ΝΟΠατρών, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο (17/12, 11πμ) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Όπως τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης

“Είναι η ομάδα που πέρσι έχασε για λίγο, την άνοδο στην Α1 και είναι και φέτος από τα φαβορί, με ένα πολύ έμπειρο προπονητή. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θα παίξουμε για να κερδίσουμε” ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Για την εικόνα της ομάδας του, στην πρεμιέρα και τη νίκη επί της Χίου με 13-9, τόνισε ότι “Κάθε αρχή και δύσκολη. Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Στον αγώνα, υπάρχουν διάφορα σκαμπανεβάσματα. Αυτό συνέβη και εμάς με τη Χίο. Σε κάποια διαστήματα ήμασταν καλοί και σε κάποια άλλα, πολύ κακοί.

Παίξαμε όμως με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα της Χίου, θα το δείξει στη συνέχεια, έχει φοβερή ποιότητα και εμπειρία. Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη, αλλά και η διαφορά τερμάτων των 4 γκολ που πήραμε. Κάτι που μπορεί να φανεί πολύτιμο για τη συνέχεια. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας από αυτό το παιχνίδι και να δούμε με καθαρό μυαλό το επόμενο που είναι με μια επίσης πολύ καλή ομάδα”.

*Το Σάββατο (17/12, 1μμ) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, η εφηβική ομάδα πόλο του ΟΦΗ, θα δώσει φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνου.

*Ο αθλητής του ΟΦΗ, Μιχαήλ-Αγγελος Βαλσάμος, κλήθηκε στο νότιο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας πόλο παίδων για να συμμετάσχει σε προπονήσεις που θα γίνουν στο κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.