Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκησε Κόροιβο και… απουσίες η Φαιστός!

Η Φαιστός πατώντας το… γκάζι στο πρώτο ημίχρονο νίκησε με 5-1 τον Κόροιβο για την 17η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ (1ος Όμιλος)

Μπορεί να είχαν πολλές απουσίες στις συνθέσεις τους αμφότεροι, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο για την Φαιστό, καθώς οι Μεσαρίτες επικράτησαν εύκολα με 5-1 για την 17η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Μόλις στο 5′ ο Ντρέκα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Μαυρογιαννάκη στο 7′ να δίνει αέρα δύο τερμάτων για το 2-0.

Στο 12′ η εκτέλεση φάουλ του Φραγκιαδάκη σταμάτησε στο δοκάρι, όμως το 3-0 δεν άργησε να έρθει για τους παίκτες του Γιάννη Νικολιδάκη που είχαν τον πλήρη έλεγχο.

Στο 28′ ο Στέλιος Παπαδάκης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, νικώντας τον Δουκουμετζάκη. Η «απάντηση» από τον Κόροιβο ήρθε μερικά λεπτά αργότερα, με τον Σχοιναράκη να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 33′.

Ωστόσο αυτή η χαρά αποδείχθηκε προσωρινή για τον Κόροιβο, μολονότι ο Πρένγκα, με ατομική προσπάθεια και σουτ στο 37′ σημείωσε το 4-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνο.

Στο 52′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκιαδάκη ο Ντόκο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου  νίκη της ομάδας του και το διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 για την Φαιστό

ΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Γρηγοράκης, Κιούπι, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ., Ντόκο, Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ., Μαυρογιαννάκης, Φραγκιαδάκης, Παπαδάκης

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Δημήτρης Δρίβας): Δουκουμετζάκης, Πρέντι, Σχοιναράκης, Ανδριανάκης, Μανιώρος, Μπέρκης, Στειακάκης, Καβάτζης, Κάββαλος, Ψυχογιός, Καλογεράκης