Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Κ15 του ΟΦΗ!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κ15 του ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 1-2 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο Τραχώνων για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K15

Η ομάδα του ΟΦΗ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 18’, με τον Ρυακιωτάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, όμως πριν προλάβει να σουτάρει σε κενή εστία, τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων. Στο 31’ ο Χριστουλάκης με σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 33’, με τον Τουνουσίδη να νικά με κεφαλιά τον Κετένογλου.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε άμεσα, φτάνοντας στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα με εντυπωσιακό σουτ του Ασμαριανάκη, με το 1-1 να είναι το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Η ομάδα του ΟΦΗ έκανε την ανατροπή στο σκορ στο 56’, με τον Ρυακιωτάκη να κερδίζει πέναλτι και τον Πετούση να το εκτελεί, νικώντας τον Βάσο για το 1-2.

Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο να πετύχει και τρίτο γκολ στο 78’, με τον Ματθαιάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, το σουτ του όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν υπήρξε άλλη αξιοσημείωτη φάση, με την ομάδα μας να διατηρεί το υπέρ της σκορ και να φεύγει με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα των «πράσινων».

Κ15 ΟΦΗ (Π. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος, Χριστουλάκης (70′ Ματθαιάκης), Ξενούλης (60′ λ.τ. Κλωνάρης), Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Πετούσης, Αντωνακάκης (70′ Μαριετάκης), Καραγιάννης, Μπολυμπάκης (55′ Στάβρε).