Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με «τριάρα» στον Αστέρα Τρίπολης για την Κ19 του ΟΦΗ

Με σκόρερ τους Πιστικό, Σταυρόπουλο και Φαϊτάκη αλλά και δυο ασιστ του Ζαχαριουδάκη, η Κ19 του ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς, δημιουργώντας την πρώτη του ευκαιρία στο 7ο λεπτό, με τον Πιστικό να σουτάρει, μετά από κάθετη πάσα του Φανουράκη και την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Κακαδιάρη.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα του ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Κουτεντάκης έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Σταυρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να έχει απάντηση.

Το γκολ για τον ΟΦΗ ήρθε τελικά στο 27’. Μετά από ωραία πάσα του Ζαχαριουδάκη, ο Πιστικός μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Κακαδιάρη για το 1-0.

Στο 33’ ο Σταυρόπουλος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων, το γκολ όμως ακυρώθηκε καθώς ο νεαρός επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με το 1-0 να είναι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Στο 57’ ο Αστέρας ισοφάρισε με κεφαλιά του Τηλαβερίδη, ενώ στο 65’ ο ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα. Ο Κουτεντάκης σούταρε, ο τερματοφύλακας του Αστέρα έδιωξε αρχικά, στην επαναφορά ο Σταυρόπουλος επιχείρησε νέο σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή συνέχισαν να πιέζουν και στο 71’ πήραν ξανά το προβάδισμα. Ο Ζαχαριουδάκης με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Πιστικό, εκείνος πάσαρε στον Σταυρόπουλο, ο οποίος σούταρε σε κενή εστία για το 2-1.

Έξι λεπτά αργότερα ο Φαϊτάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Καρανδινού, νικώντας τον Κακαδιάρη για το τελικό 3-1.

K19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Καλαφάτης, Καρανδινός, Μπλίντο, Χότζα, Μερκούρης (75’ Σέχου), Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης (80’ Τακάκης), Κουτεντάκης, Πιστικός (80’ Πορτοκαλλίδης), Σταυρόπουλος (75’ Φαϊτάκης), Φανουράκης (86’ Βασιλάκης).