Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη συσπείρωσης για τις Ασίτες, 1-0 τα Δειλινά

Επιστροφή στις νίκες για τις Ασίτες που επικράτησαν με 1-0 των Δειλινών εντός έδρας για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Χωρίς να απειληθεί καθόλου από τα Δειλινά, η Α.Ε Ασιτών πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Κοτζαδάκη στο 55′ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Παρά το γεγονός ότι είχε τρία δοκάρια αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να πετύχει κι άλλα τέρματα, οι Ασίτες επικράτησαν 1-0 εντός έδρας για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για το συγκρότημα του Ζαχάρη Αναστασάκη για το 2023, που αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Τριανταφυλλάκη που απέχει από τα καθήκοντα του φροντιστή εξαιτίας ενός ατυχήματος που τον κρατά μακριά.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι σπατάλησαν κλασσικές ευκαιρίες με τους Γκεγκόλλι και Κοτζαδάκη να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, ενώ ο νεαρός Μηναδάκης βρήκε το δοκάρι στην προσπάθεια του.

Στην επανάληψη οι Ασίτες, πέτυχαν το γκολ που τους απέβαλε το άγχος, με τον Κοτζαδάκη να είναι ο τελικός αποδέκτης μετά τη συνεργασία Λαδιανού και Ρουμπάκη, για να γράψει με πλασέ το 1-0 στο 55′.

Παρά την πληθώρα χαμένων ευκαιριών με Γκεγκόλλι, Λιανδράκη, και το διπλό δοκάρι από Κοτζαδάκη και Κοπιδάκη στην ίδια φάση, τα “Λιοντάρια” δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν τη νίκη, ωστόσο η εικόνα που είχαν τα Δειλινά στον αγωνιστικό χώρο, δεν έδειχνε ότι θα αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος.

Ασίτες: Χαραλαμπάκης, Κοπιδάκης, Ζαρκαδούλας, Κάββαλος, Μανωλιτσάκης, Λαδιανός, Ρουμπάκης Κ., Αναστασάκης Δ.Θ, (80′ Σταματάκης) Κοτζαδάκης (80′ Αποστολάκης), Γκεγκόλλι (75′ Γιαννακόπουλος), Μηναδάκης (60′ Λιανδράκης)

Δειλινά: Τζόι, Ρέππας (80′ Ροβιθάκης), Χεράκης, Πασάς, Νικητόπουλος, Χασουράκης, Μιχελάκης, Λαυρεντίου (65′ Γούλας), Ρεμούνδος, Μάρθας (55′ Ταμιωλάκης), Μήτρου