Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη ψυχολογίας για τον Ποσειδώνα, 2-1 τον Ανθεστίωνα

Ο Ποσειδώνας επικράτησε 2-1 του Ανθεστίωνα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ποσειδώνας με τους Καουκάκη και Μαραθιανό να σκοράρουν νίκησε με 2-1 τον Ανθεστίωνα στο γήπεδο Πανεπιστημίου και Περιφέρειας για την 31η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ελλιπής για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ανθεστίων και με κακή ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την έδρα του Ποσειδώνα.

Καλύτερο το πρώτο ημίχρονο από πλευράς Ποσειδώνα που απείλησε στο 19ο λεπτό, με κεφαλιά του Μαραθιανού την οποία απέκρουσε ο Κασσωτάκης, όμως ο τερματοφύλακας του Ανθεστίωνα δεν είχε αντίδραση στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καουκάκη, που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα στο 20′.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Σεραφειμίδης νικήθηκε από τον Αντωνιδάκη σε τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα να κρατάει το προβάδισμα του ενός τέρματος μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ, με τον Καουκάκη να βρίσκει με σέντρα τον Μαραθιανό και εκείνος με κεφαλιά σημείωσε ένα ακόμη γκολ μέσα στην σεζόν για το 2-0 στο 53′.

Ο Ανθεστίων που είχες καλές στιγμές με τους Λυδάκη και Φωτόπουλο, με τους δύο τους να πρωταγωνιστούν και στο γκολ με το οποίο οι Θραψανιώτες μείωσαν στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-1.

Ο Λυδάκης έστρωσε στον Φωτόπουλο και εκείνος με κοντινό πλασέ πέτυχε το γκολ της τιμής όπως αποδείχθηκε.

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης, Βερούσι, Δρίτσας (70′ Μπάλλας) , Μαυράκης, Πλατοκούκης (88′ Κωνσταντάκης), Κοζυράκης, Ασλαματζίδης, Θεοδωράκης (70′ Εμμανουήλ), Κυτσύκου (14′ λ.τ Παππάς), Μαραθιανός, Καουκάκης
 
Ανθεστίων: Κασσωτάκης, Χότζα, Γιούγκα (60′ Γιούγκα), Σαριδάκης, Κουρίνος, Ανυφαντάκης, Τρουλάκης, Χρηστάκης (75′ Κοντάκης), Σεραφειμίδης (46′ Φωτόπουλος), Χατζάκης, Λυδάκης