Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικηφόρα πρεμιέρα για το Χαϊδάρι στα μπαράζ κόντρα στον Απόλλωνα Ποντίων (2-0)

Με το δεξί μπήκε στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄Εθνική το Χαϊδάρι που επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύρου  σε ματς για την 1η αγωνιστική. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 11΄σε πλασέ του Αθανασιάδη που σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Καλαματιανού, με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να έχουν την καλύτερη στιγμή τους στο πρώτο μέρος με τον Μάκρα να μην μπορεί να βρει την μπάλα από πλεονεκτική θέση μετά από προσπάθεια του Κατσαρού.

Το ματς στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το Χαϊδάρι στο 48΄να χάνει διπλή τεράστια ευκαιρία με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μαβίδη να κάνει διπλή εκπληκτική επέμβαση στις προσπάθειες των Μάκρα και Γκρέμπι. Στο 52΄ο Απόλλων άγγιξε το 0-1 με τον Καλαματιανό να λέει όχι στον Κουσίδη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς και άλλες χαμένες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ αλλά κόντρα στη ροή του ματς το Χαϊδάρι στο 67΄άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Πυλεκίδη σε προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα μετά την σέντρα του Γιανννακόπουλου από τα αριστερά.

Το Χαϊδάρι σφράγισε την νίκη του στο 85΄με αριστερό σουτ του Παληγεώργου από διαγώνια θέση

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος, Κατσάρας, Μάκρας, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡ. (Γιώργος Αδάκτυλος): Μαβίδης, Καψής, Φραγκόπουλος, Πουλεκίδης, Κομιώτης, Κουρούμα, Τσουτσάνης, Ν. Παπαδόπουλος, Γκαβζίδης, Κουσίδης, Αθανασιάδης

Φωτογραφία: Soccerlive.gr