Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νιόπλιας: «Πέσαμε στην παγίδα του Αστέρα»

Στην «παγίδα» του Αστέρα ανέφερε ότι έπεσε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, όπου η Κρητική ομάδα γνώρισε την ήττα με 2-0 στην Τρίπολη.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας υπογράμμισε ότι μόνοι τους έπεσαν στην παγίδα του Αστέρα καθώς αντί να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι τους άφησαν να αποκτήσουν την κατοχή της μπάλας, με το να δημιουργήσουν φάσεις, αντίθετα έγιναν επικίνδυνοι για να δεχθούν γκολ κάτι που συνέβη!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο κέρδισε εύκολα και δίκαια η ομάδα του Αστέρα και αυτό έγινε μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Έχω να πω ότι μόνοι μας πέσαμε σε παγίδα, μας έδωσαν την μπάλα και αντί εμείς να γίνουμε επικίνδυνοι για να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, ήμασταν επικίνδυνοι για να δεχθούμε γκολ. Έτσι μπήκαν και τα δυο γκολ του Αστέρα. Το έργο μας είναι δύσκολο διότι δεν είναι όλοι οι παίκτες στην ίδια φυσική κατάσταση, επίσης κάποιοι παίκτες ήρθαν στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, άλλοι γυρίσαν από τραυματισμό και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.»