Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Αντωνιάδης: “Ήμασταν διαβασμένοι και κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα”

Στο καλό διάβασμα που είχαν κάνει στην ομάδα του Ηρακλή απέδωσε τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς στο ΒΑΚ. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, ανέφερε μετά τη νίκη του ΟΦΗ:

“Αφιερώνουμε τη νίκη στον αρχηγό μας Γιάννη Ρουμελιωτάκη που τραυματίστηκε και εύχομαι να τον έχουμε σύντομα μαζί μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί τα δίνουν όλα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον μικρό τον Κουκιά που έπαιξε για πρώτη φορά και στον Γκόνα, που μας βοήθησε πολύ και σαν ακραίος. Ημασταν διαβασμένοι και κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Ο Μιχαίλοβιτς, είναι πολυτέλεια για την Pre League και μας δικαιώνει που τον πήραμε. Συνεχίζουμε και βλέπουμε το παιχνίδι στη Φλώρινα, που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια”.

O προπονητής του Ηρακλή, Γιώργος Κνάπεκ, τόνισε με τη σειρά του, ότι “εμείς χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το πρώτο σετ. Όταν είσαι 21-24 μπροστά, πρέπει να παίρνεις το σετ. Οι στόχοι μας είναι ίδιοι με τον ΟΦΗ. Έχουμε στόχο την άνοδο. Βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί”.