Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Αντωνιάδης: “Δικαιωθήκαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε”

Χαρούμενος και απόλυτα δικαιωμένος ήταν μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης που επισήμανε ότι “Δικαιωθήκαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε”. 

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο προπονητής του ΟΦΗ υπογράμμισε: 

“Δικαιωθήκαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ξέραμε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και το έλεγα από την αρχή της σεζόν αυτό. Κάθε παιχνίδι ήταν ντέρμπι και δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση, πήραμε την δεύτερη αποκλείσαμε τον Άρη και πέσαμε πάνω στον Πανιώνιο που ήταν μια εξαιρετική ομάδα που μας ζόρισε αρκετά και του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια γιατί θα μπορούσε να ήταν αυτός στη θέση μας. Εμείς το θέλαμε πάρα πολύ , ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες που είχαμε και μας δικαίωσε αυτή η άνοδος γιατί την χρειαζόμασταν.” 

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο αυτή η άνοδος: “Είναι η δεύτερη φορά που το ζω το είχα ζήσει και με την Ορεστιάδα , εγώ είμαι ικανοποιημένος που αυτοί που με εμπιστεύτηκαν τους δικαίωσα με την επίτευξη του στόχου.. Από εδώ και πέρα ήμουν πέρυσι βοηθός στην Volley League υπάρχει διοίκηση και αυτή θα αποφασίσει τι θα κάνει. Περάσαμε πολύ δύσκολα φέτος αργήσαμε να ετοιμάσουμε το ρόστερ , χάσαμε Έλληνες παίκτες αλλά και πάλι κάναμε ένα πολύ ωραίο σύνολο και καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας”.