Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Βασιλείου: « Ενθουσιασμένος στον ΑΟΤ – Αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Ο βοηθός προπονητή  του ΑΟΤ, Νίκος Βασιλείου μίλησε στο Primesport.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις, στην ομάδα του Τυμπακίου και την συνεργασία του με τον Μιχάλη Κουτεντάκη, ενώ αναφέρθηκε και στην μάχη που δίνει ο σύλλογος ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Ενθουσιασμένος από την έως τώρα συνεργασία με τον ΑΟ Τυμπακίου δήλωσε ο Νίκος Βασιλείου στο Primesport.gr, τονίζοντας πως η σχέση του με τον Μιχάλη Κουτεντάκη έχει ξεπεράσει την απλά επαγγελματική και έχει προχωρήσει σε φιλία, μιας και οι δύο άνδρες βρίσκονται πολλές ώρες καθημερινά μαζί.

Ο Νίκος Βασιλείου αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα έως τώρα επισημαίνοντας την αίσθηση  ότι ο ΑΟΤ μπορεί να καταβάλει κάθε αντίπαλο και πως θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον 5 βαθμούς στην συγκομιδή του και τόνισε πως άπαντες ευελπιστούν ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή στην συνέχεια.


Για την συνεργασία του μέχρι στιγμής με τον ΑΟ Τυμπακίου και τον Μιχάλη Κουτεντάκη:  «Όσον αφορά στην συνεργασία μου με τον ΑΟΤ μπορώ να πω ότι είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος, ενθουσιασμένος θα έλεγα…τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όπου από την πρώτη στιγμή μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στηρίζοντας με απόλυτα όσο και έξω αγωνιστικά που με έχουν κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Η διοίκηση είναι δίπλα μας σε όλα και ο κόσμος μας δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική κυρίως εντός αλλά και εκτός έδρας. Η συνεργασία μας με τον Μιχάλη Κουτεντάκη είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική, φιλική θα έλεγα αφού περνάμε πολλές ώρες μαζί εργαζόμενοι για το καλό της ομάδας…οι ρόλοι μας είναι διακριτοί κάτι που με βοηθάει να ανταπεξέλθω με επιτυχία στο διπλό ρόλο του βοηθού και του γυμναστή της ομάδας.»

Για την πορεία του ΑΟΤ στο πρωτάθλημα και για μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία: «Η ομάδα μας έχει δείξει ιδιαίτερη μαχητικότητα ως τώρα στο πρωτάθλημα, αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και θεωρώ ότι αν ήμασταν πιο “τυχεροί” θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον 5 βαθμούς επιπλέον. Στην συνέχεια ευελπιστούμε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή αφού είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και κάθε παιχνίδι μας κάνει πιο έμπειρους και πιο ανταγωνιστικούς»