Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Καρέλης: “Aπολαμβάνω αυτό που έχω πετύχει μέχρι στιγμής” (Video)

Η 6η αγωνιστική της Super League είχε αρκετούς πρωταγωνιστές, αλλά ο μοναδικός που πέτυχε χατ τρικ ήταν ο Νίκος Καρέλης, o οποίος φιλοξενήθηκε νωρίτερα στον “Κόσμο των Σπορ” ζωντανά από το εντυπωσιακό προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού, το Εμίλεον.

Για το αν είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα του αυτή που διανύουμε:

“Είναι μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου όντως αλλά και μια άλλη σεζόν είχε γίνει κάτι ανάλογο και μετά ήρθε ένας σοβαρός τραυματισμός , οπότε αυτή την στιγμή απολαμβάνω αυτό που έχω πετύχει μέχρι στιγμής.”

Για το αν τον βοηθάει το πως παίζει ο Παναιτωλικός εκτός έδρας για να βάλει γκολ:

“Κάθε εβδομάδα αναλύουμε τον αντίπαλο και ξέρουμε ότι όταν παίζουμε εκτός έδρας η αντίπαλη ομάδα θέλει να επιτεθεί και να σκοράρει για να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά και εμείς προσπαθούμε να εκμεταλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου όπως έγινε και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα”.

Για το τι πιστεύει ο ίδιος ότι ενοούσε ο Γιάννης Αναστασίου με την φράση με εκνευρίζει αφάνταστα ο Καρέλης πολλές φορές:

“Σίγουρα γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον κ. Αναστασίου. Σαν προπονητής περιμένει περισσότερα από εμένα πιστεύει στις δυνατότητες μου και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ με αυτά τα γκολ που πετυχαίνω να βοηθάω την ομάδα.”

Για το πως κατάφερε να πετύχει να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά τους δύο χιαστούς που έχει υποστεί:

“Ήταν πολύ δύσκολο μετά από δύο σημαντικούς τραυματισμούς. Ήμουν στο πικ της καριέρας μου, ειδικά όταν τραυματίστηκα σοβαρά στο Βέλγιο. Δεν γίνεται να επιστρέψεις αμέσως μετά από τέτοιους τραυματισμούς. Σου παίρνει λίγο χρόνο ήταν εκεί όμως σημαντικά πρόσωπα στη ζωή αλλά και την θέληση και την εμπιστοσύνη του Γ. Αναστασίου μπόρεσα να βρω τα πατήματα μου”.

Για το ποιος είναι ο φετινός στόχος του Παναιτωλικού και το αν βλέπουν τα πλέϊ οφ:

“Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τόσους βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικες. Πρέπει όμως να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κερδίζοντας πόντους αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ και προσπαθούμε παράλληλα να βγάλουμε στο γήπεδο και κάποια πράγματα που δουλεύουμε από την προηγούμενη σεζόν και χαιρόμαστε πολύ που βγαίνουν στους αγώνες και μας βοηθάνε και παίρνουμε βαθμούς”.

Για την άποψη του για την εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος:

“Σίγουρα και ο Παναθηναϊκος έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ που είναι πολύ σημαντικό που φτιάχτηκε ένα καινούργιο γήπεδο και έχουμε λαχτάρα όλοι οι παίκτες να παίξουμε σε αυτό. Εμείς σαν ομάδα έχουμε ένα κορμό από πέρυσι και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο μέσα στο γήπεδο μέχρι και το τελευταίο λεπτό”.

Δείτε τις δηλώσεις του Ν. Καρέλη στο παρακάτω βίντεο: