Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Κυριακόπουλος: “Βάλαμε μια γερή βάση για την επόμενη σεζόν”

Η ΡΕΑ ετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, καθώς αύριο (12.00) θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΛ στο γήπεδο της Νεάπολης για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Women’s Football League.
 
H Ρεθυμνιώτικη ομάδα  βρίσκεται ήδη στη Λάρισα, όπου θα ρίξει την αυλαία των μίας άκρως επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς. Στόχος είναι η νίκη σε ακόμα ένα παιχνίδι, που θα της αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες για την 3η θέση στην Ελλάδα.
 
Για αυτό το τελευταίο παιχνίδι μίλησε ο Νίκος Κυριακόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Στόχος στο αυριανό παιχνίδι είναι φυσικά η νίκη και να μπορέσουμε να τη συνδυάσουμε ξανά με καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε μία πολύ καλή απόδοση στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο σε θέμα έντασης και συγκέντρωσης. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας. Αν κάνουμε μία ανασκόπηση στο πως ξεκινήσαμε, ποιες ήταν οι δυνατότητες βάσει των δεδομένων και πως φτάσαμε σήμερα ως εδώ είναι κάτι σίγουρα θετικό. Φυσικά, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το κλισέ “μπορούσαμε και καλύτερα”. Από την άλλη, σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει πολλά πράγματα και μακάρι αυτό να είναι μία γερή βάση για την επόμενη χρονιά».