Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Μυλωνίδης: «Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα»

Στην έδρα του Δία φιλοξενείται η ομάδα των Νέων Αλμυρού το πρωί της Κυριακής.

Το νεανικό σύνολο του Νίκου Μυλωνίδη, προέρχεται από την βαριά μεν αλλά διδακτική δε, ήττα από τον Ζαρό, ενώ την προσεχή Κυριακή αντιμετωπίζει μία ακόμη έμπειρη ομάδα αυτή του Δία.

Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας του Γαζίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους, Γκίνη και Ρεμυδιανάκη, ενώ ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Κατσαρού που θα απουσιάζει από το εκτός έδρας παιχνίδι.

Μιλώντας στο Primesport.gr ο Νίκος Μυλωνίδης, τόνισε πως οι παίκτες του αρχίζουν και αφομοιώνουν τα τακτικά στοιχεία που έχει προσθέσει στην ομάδα, η οποία λειτουργεί καλύτερα και ότι την Κυριακή, θα γίνει προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 «Οι παίκτες μας αρχίζουν να αφομοιώνουν τα τακτικά στοιχεία που έχουμε προσθέσει στην ομάδα, λειτουργούμε καλύτερα και άμεσα στις συνθήκες του αγώνα που δίνουμε κάθε φορά. Έτσι και την Κυριακή θα παίξουμε απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα και θα προσπαθήσουμε με τον τρόπο παιχνιδιού μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, κερδίζοντας παράλληλα και εμπειρία μέσα από αυτά τα παιχνίδια.»