Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Μυλωνίδης: «Στόχος του Γιούχτα 2010 η πρώτη τριάδα – Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Ο Νίκος Μυλωνίδης μίλησε στο Primesport.gr για την έναρξη του πρωταθλήματος 2ου Ομίλου στην Α2 ΕΠΣΗ, αλλά και τους στόχους της ομάδας του, τη νέα σεζον.

Ο προπονητής του Γιούχτα 2010, έβαλε ψηλά τον πήχη, για την ομάδα των Αρχανών, αφού έθεσε ως στόχο την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. 

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Μυλωνίδης τόνισε πως περιμένει όλες τις ομάδες του 2ου Ομίλου δυνατές, ενώ για την πρεμιέρα της δικής του ομάδας απέναντι στην Παλιανή, δήλωσε πως υπάρχουν κάποιες απουσίες ωστόσο έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και οι παρόντες ποδοσφαιριστές θα καλύψουν επάξια τους απόντες. 

Τέλος ο νεαρός τεχνικός του Γιούχτα 2010 ευχήθηκε καλή αρχή με υγεία σε όλες τις ομάδες της φετινής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μυλωνίδης:

«Το πρωτάθλημα επιτέλους αρχίζει, περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα με μερικά προβλήματα τραυματισμών που δυστυχώς δεν λείπουν ποτέ αλλά αντιμετωπίζονται σε μεγάλο βαθμό. Περιμένω όλες τις ομάδες του ομίλου μας δυνατές αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι στο τέλος θα καταφέρουμε τους στόχους μας που είναι να πρωταγωνιστήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην πρώτη τριάδα του ομίλου. Για το πρώτο παιχνίδι θα έχουμε απουσίες αλλά οι παρόντες ποδοσφαιριστές θα καλύψουν επάξια τους παίκτες που θα λείπουν. Καλή αρχή με υγεία εύχομαι στις ομάδες της φετινής περιόδου σε όλες τις κατηγορίες.»