Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Σουργιάς: “Kάναμε μια αρχή αποκτώντας τον πρώτο μας βαθμό εκτός έδρας”

Ως μια νέα αρχή για την ομάδα του στα παιχνίδια μακριά από την Κρήτη χαρακτήρισε το βαθμό της ισοπαλίας που κατέκτησε στην Ηλιούπολη ο προπονητής του Γιούχτα Νίκος Σουργιάς στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα. 
 
Ο ίδιος μίλησε για ένα ισορροπημένο ματς στο πρώτο μέρος , αλλά και στο δεύτερο για το οποίο όμως τόνισε ότι βάσει των κλασικών ευκαιριών που είχε η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι.
 
Αναλύτικά στην τοποθέτηση του ο τεχνικός του Γιούχτα επισήμανε: 
 
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ένα ματς που είχε υψηλές απαιτήσεις και χρειαζόταν πολύ συγκέντρωση, ειδικά σε φάση άμυνας και ταυτόχρονα χρειαζόταν ωριμότητα σε φάση επίθεσης. Το πρώτο ημίχρονο θα έλεγα ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να δώσουμε τον ίδιο χαρακτηρισμό, με την διαφορά ότι δημιουργήσαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες και κατά την γνώμη μου θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ το οποίο με βάση και την εικόνα του παιχνιδιού από τις δύο ομάδες θα ήταν αρκετό να μας δώσει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
Συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά για προσπάθεια. Κάναμε μια αρχή με ένα βαθμό εκτός έδρας. Έχουμε αποκτήσει μια σταθερότητα στην απόδοση μας πρέπει όμως να ξεπεράσουμε τα όρια μας, να βελτιωθούμε κι’ άλλο και αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι στην έδρας μας να επιστρέψουμε στις νίκες.»