Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πεντάσφαιρος Ερμής Ζωνιανών κόντρα στην Αγία Παρασκευή (5-2)

Εντυπωσιακή νίκη σημείωσε μέσα στα Ζωνιανά το Σάββατο το μεσημέρι ο Ερμής επικρατώντας με το εμφατικό 5-2 την Αγία Παρασκευή για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. 

Το ματς είχε εντυπωσιακό ρυθμό στο ξεκίνημα με τον Ερμή να προηγείται με 1-0 με κεφαλιά του Κεφαλούκου στο 2΄μετά από σέντρα του Σκουτέλη και την Αγία Παρασκευή να απαντάει άμεσα και στο 7΄να ισοφαρίζει σε 1-1 με σουτ του Κουτσουπιά έξω από την περιοχή.

Ο Ερμής παρά την ισοφάριση είχε τα ηνία του αγώνα και αφού απείλησε με το 2-1 στο 18΄με κεφαλιά του Σαρρή που πέρασε λίγο άουτ , κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 37΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκουτέλη από το ύψος της μικρής περιοχής ο Ρουμπάκης από κοντά έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Αγίας Παρασκευής.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα το 50΄ο Ερμής έκανε το 3-1 με πλασέ του Γεμιστού στην κίνηση , και ουσιαστικά “κλείδωσε” την εμφατική νίκη του στο 57΄όταν μετά από προσωπική ενέργεια και ιδανικό πλασέ του Σκουτέλη έκανε το 4-1.

Ο Κουτσουπιάς και πάλι στο 76΄μείωσε σε 4-2 για τους φιλοξενούμενους με  τον κορυφαίο παίκτη του Ερμή τον Σκουτέλη να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας στο 85΄με πλασέ σε κενό τέρμα το τελικό 5-2 για την ομάδα του που σημείωσε την δεύτερη εντός έδρας νίκη της.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Δεσποτόπουλος, Ν. Ζερβός, Γεμιστός, Σαρρής, Πλιάτσικας, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης, Ρουμπάκης, Κεφαλούκος, Κωστάκης, Τουρνάκης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μπάκος, Μιχαηλίδης, Κοντοές, Στυλιανόπουλος, Κουτσουπιάς, Κατίδης, Καραγιάννης, Δημητρίου, Κραψίτης.