Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Σαουδάραβες της ομάδας του Τζέραρντ “χτυπούν” την πόρτα του Σιώπη!

“Σφήνα” στην υπόθεση μπήκε ομάδα-έκπληξη για τον Έλληνα διεθνή μέσο.

Νέο σενάριο προέκυψε από Τουρκία για το μέλλον του Μανώλη Σιώπη. Όλα δείχνουν, ότι ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από την Τράμπζονσπορ, αφού δεν αποδέχτηκε την προσφορά επέκτασης της συνεργασίας που του έκανε η ομάδα της Τραπεζούντας.

Συγκεκριμένα οι «μπορντώ-μαβί» του έταξαν τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στο 1 εκατ.Ευρώ.

Απ’ότι φαίνεται το θέμα κόλλησε στο οικονομικό, γι’αυτό και ο Έλληνας διεθνής μέσος που έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ζήτησε να φύγει.

Τα τελευταία 24ωρα ακούστηκε η πιθανότητα επιστροφής του στην Ελλάδα. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που ψάχνονται για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, η ΑΕΚ διέψευσε οποιαδήποτε σύνδεση με την υπόθεση, ενώ για τον Ολυμπιακό αναπτύχθηκε φημολογία περί ανταλλαγής του Σιώπη με τον Ζίνκερναγκελ.

Ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και νέο σενάριο ήλθε στο προσκήνιο. “Σφήνα” στην υπόθεση μπήκε ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Τουρκία, η ομάδα αυτή είναι η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Τράμπζονσπορ, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά κάποια νούμερα.

H Αλ-Ετιφάκ έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό καλοκαιρινό παζάρι. Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, δε, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Άγγλου μέσου, Τζόρνταν Χέντερσον, από τη Λίβερπουλ έναντι 14 εκατομμυρίων Ευρώ, με 700.000 λίρες εβδομαδιαίο μισθό, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Σιώπης, ο οποίος τη σεζόν 2021-2022 στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας με την Τράμπζονσπορ μέτρησε πέρσι 40 συμμετοχές. Σημειωτέον, ότι η αξία τιυ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτιμάται στα 5,5 εκατ.Ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Πηγή: sportdog.gr