Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι φίλαθλοι του Εθνικού καταγγέλλουν βιαιοπραγία στο ματς με τον Άρη Πετρούπολης

Βιαιοπραγία καταγγέλλουν οι φίλαθλοι του Εθνικού, όπου όπως σημειώνουν έλαβε χώρα στην αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης. 

Συγκεκριμένα αναφέρουν πώς φίλοι της ομάδας χτυπήθηκαν πολύ άσχημα ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς τίποτα από όλα αυτά δεν είδε το φως της δημοσιότητας. 

Η ανακοίνωση από τις Pinezes Club Gate 14 – Πινέζες Θύρα 14:

“Αφού κανένα σάιτ, κανένας δημοσιογράφος και καμία Διοίκηση δεν παίρνει θέση για τα προχθεσινά γεγονότα θα το κάνουμε ΕΜΕΙΣ.
Την Δευτέρα στο Γήπεδο του Μοσχάτου στον ποδοσφαιρικό αγώνα με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης έκαναν την εμφανισή τους 30 «οπαδοί» (γνωστοί και ως μπράβοι των γηπέδων) εφοδιασμένοι με υλικά που ο μόνος τους σκοπός ήταν να προκαλέσουν ζημιά.

Φίλαθλοι του Εθνικού χτυπήθηκαν πολύ άσχημα με απίστευτο μίσος και είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα για άλλη μια φορά. Γιατί στην Ελλάδα του 2024 έχουμε καταντήσει να λέμε ευτύχως που έχουμε τραυματίες και όχι νεκρούς.

Η αστυνομία και τα ματ που ήταν παρόν προχθές στο Γήπεδο του Μοσχάτου σφύριζαν αδιάφορα και άφησαν ανεξέλεγκτους αυτούς τους 30 μπράβους να χτυπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε οτι ο αθλητισμός στην Ελλάδα ανήκει στους μπράβους, στους μαφιόζους και στους ανθρώπους της νύχτας.
Αύτοί κάνουν κουμάντο με την ανοχή της Πολιτείας και της Αστυνομίας όπου απέδειξαν για άλλη μια φορά οτι ενεργούν μόνο όποτε τους συμφέρει, όπου θέλουν και πάντα επιλεκτικά!

Να χαίρεστε τον αθλητισμό των μπράβων, των μαφιόζων και των στοιχηματζίδων.
Αυτό μας αξίζει και τίποτα παραπάνω.

Μετά αναρωτηθείτε γιατί σοβαροί άνθρωποι που αγαπάνε τον αθλητισμό δεν βάζουν τα χρήματά τους και γιατί τα γήπεδα είναι γεμάτα με τους προαναφερόμενους και όχι με οικογένειες.

Περαστικά σε όλα τα αδέρφια μας όπου προχθές ήρθαν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και παραλίγο να μην τους ξαναδούν ποτέ η γυναίκα τους και τα παιδιά τους.

Υ.Γ. Κύριοι της Διοίκησης σεβόμαστε τον κόπο, τον ιδρώτα και την αγάπη σας για την ομάδα αλλά θα πρέπει επιτέλους να γίνει σοβαρή προσπάθεια για την προστασία της ομάδας και των φιλάθλων της.”