Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολυμπιακός: “Αλλοίωση του πρωταθλήματος – Θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας!”

Θέση για την βαριά τιμωρία από το Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Superleague πήρε ο Ολυμπιακός όπου έκανε λόγο για μία άδικη και προκλητική απόφαση.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση από το Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Superleague, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για την βαριά τιμωρία που της επιβλήθηκε.

Να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με αφαίρεση ενός βαθμούς, δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών και 38 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο ενώ το παιχνίδι το πήραν οι «πράσινοι» με 0-3 στα χαρτιά.

Αναλυτικά:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε απο το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος.
Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».

Πηγή: gazzetta.gr