Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Γιακουμάκη ο ΠΟΑ!

Άνετη επικράτηση και πρόκριση στην επόμενη φάση για τον ΠΟΑ

Σε one… team show εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Ομόνοιας Καλλιθέας με τον ΠΟΑ για την γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ με την ομάδα του Ατσαλένιου να… πατάει το γκάζι από την αρχή του παιχνιδιού και να μην το αφήνει μέχρι το τέλος με το σκορ να σταματάει στο 0-9!

Καρέ τερμάτων από τον Γιακουμάκη, ο οποίος έκανε ένα ακόμη γεμάτο με γκολ παιχνίδι, ενώ σκόραραν ακόμη οι Μπέης, Νηστικάκης, Κοντός και Αρμόα (2).

Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στο ματς ο ΠΟΑ πήρε… κεφάλι στο σκορ με τον Κοντό να κάνει το 0-1 με εύστοχο πλασέ!

Δέκα λεπτά μετά ο ΠΟΑ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Γιακουμάκη.

Μετά από πάσα του Μπέη, ο νεαρός επιθετικός έγραψε το 0-2 για την ομάδα του Ατσαλένιου.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 35′ ο Γιακουμάκης έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πλασέ μετά από μία ακόμη ασίστ του Μπέη και έτσι ο ΠΟΑ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων!

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Γιακουμάκης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του μετά από πάσα του Λίλου διαμορφώνοντας το 0-4 και στο 42′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-5 με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Μπέη.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου καθώς δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά.

Ο ΠΟΑ μπήκε φορτσάτος και στην εκκίνηση της επανάληψης και έκανε έξι τα τέρματα του με τον Νηστικάκη στο 50′!

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Γιακουμάκης έκανε τέσσερα τα προσωπικά του τέρμα και επτά της ομάδας του!

Στην συνέχεια ο Αρμόα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-8 για τους τυπικά φιλοξενούμενους, ενώ στο 75′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 0-9, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Ομόνοια Καλλιθέας: Ιακωβάκης, Γουρλάς, Δασκαλάκης, Μαυρόπουλος, Σταυράτης (46′ Βιολάκης), Καραδάκης (46′ Λουλάκης), Παπαδάκης, Παπαδογιωργάκης, Πολίτης, Μπαντούνας, Σφακιανάκης

ΠΟΑ: Γκογκόσης, Λίλος, Λουμπάκης (46′ Νηστικάκης), Νάτος, Σκουλάς, Βοργιάς, Κερμενίδης (46′ Αρμόα), Κοντός, Μπέης, Χατζηανδρέου, Γιακουμάκης (71′ Κεφαλούκος)