Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ομόνοια Καλλιθέας: Τέλος ο Λ. Ευδαίμων – Λύση εκ των έσω για τον αντικαταστάτη του

Το Δ.Σ της Ομόνοιας Καλλιθέας αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του Λευτέρη Ευδαίμων από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στιγμές μετά τη νίκη της ομάδας του, επί του ΠΟΗ, ο Λευτέρης Ευδαίμων υπέβαλε την παραίτηση του, στη διάθεση του Δ.Σ.

Έπειτα από συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου αποφάσισε να κάνει δεκτή την παραίτηση του νεαρού προπονητή και το ευχήθηκε καλή ξεκούραση, οικογενειακή θαλπωρή, όπως και οι δρόμοι τους να συναντηθούν εκ νέου στο μέλλον.

Στο τέλος της ανακοίνωση της το Δ.Σ του Α.Ο Ομόνοια Καλλιθέας, αναφέρει πως η αντικατάσταση του Λ. Ευδαίμων θα γίνει πιθανότατα με λύση εκ των έσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΟΜΌΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση με αφορμή την παραίτηση του προπονητή μας Λευτέρη Ευδαίμων. Αρχικά θα θέλαμε τον ευχαριστήσουμε θερμά για ότι θετικό προσέφερε στα τρία χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας. Σκεφτόμενοι ψύχραιμα και κάνοντας ένα απολογισμό, το συμπέρασμα ανάγεται σε θετικό πρόσημο. Υπήρξε μεθοδικός, γνώστης του αντικειμένου και διορατικός μέσα στο γήπεδο. Μαζί του κατακτήσαμε πέρσι το πρωτάθλημα που είναι και ο μοναδικός τίτλος της ομάδας μας από το 2003 μέχρι και σήμερα. Οι χαρές που μοιραστήκαμε ήταν πολλαπλάσιες από τις λύπες και τις όποιες διαφωνίες. Η παραίτηση ήταν καθαρά δική του απόφαση. Ο ερασιτεχνισμός είναι χόμπι και δεν μπορεί να είναι εμπόδιο στην εργασία και στην οικογένεια. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ξεκούραση, οικογενειακή θαλπωρή και εις το επανιδείν. Σε ότι αφορά το άμεσο μέλλον, υπάρχουν πολλές σκέψεις με την πιθανότερη την εκ των έσω αντικατάσταση.