Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Δεν προχωράει του Ν. Παπαδόπουλου με απόφαση Μπούση, φαβορί πλέον ο Τρ. Δέλλας

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Παπαδόπουλος όχι μόνο να προέβαλε αλλά και να ήταν το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πέπε Μελ που εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αλλά τις τελευταίες ώρες άλλαξαν άρδην τα πράγματα στο θέμα του νέου τεχνικού στην κρητική ομάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr με προσωπική απόφαση του Μιχάλη Μπούση το θέμα της επιστροφής του Ν. Παπαδόπουλου στην ομάδα σταμάτησε να υφίσταται και αυτό συνδέεται και με το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ θέλει στο τιμόνι της ομάδας τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού που μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Αγρινίου το καλοκαίρι του 2021 παραμένει για πάνω από 2,5 χρόνια χωρίς ομάδα, αποτελεί τον διακαή πόθο του Μιχάλη Μπούση με τους δύο άνδρες να συνδέονται με μακροχρόνια φιλία.

Ενώ από την Πέμπτη το απόγευμα υπήρχαν προχωρημένες επαφές του εκπροσώπου του Ν. Παπαδόπουλου με τον CEO του ΟΦΗ Μηνά Λυσάνδρου για να προχωρήσει το θέμα της πρόσληψης του στην κρητική ομάδα μέχρι τη λήξη της σεζόν και με προοπτική ανανέωσης για τη νέα χρονιά η παρέμβαση του Μιχάλη Μπούση από την Αμερική άλλαξε άρδην την κατάσταση.

Ο Μπούσης θέλησε να το πάρει πάνω του για το θέμα του προπονητή και “έκαψε” την περίπτωση επιστροφής του Ν. Παπαδόπουλου στην ομάδα βάζοντας στην άκρη τόσο την θέληση του κόσμου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο έμπειρος τεχνικός,  όσο και την δεδομένη επιθυμία του ίδιου που παρά τα όσα είχαν γίνει σε εκείνο το αλησμόνητο ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό με το περιστατικό με τον Δέλλα και τον Κουτσοσπύρο ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr ήδη έχει γίνει από χθες το απόγευμα πρόταση από τον ίδιο τον Μιχάλη Μπούση στον Τρ. Δέλλα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή στον ΟΦΗ και μέχρι το βράδυ η το αργότερο αύριο το πρωί αναμένεται η τελική του απάντηση που είναι πολύ πιθανόν να είναι θετική.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν με την έλευση του Τρ. Δέλλα να έρχονται σημαντικές αλλαγές και στην στελέχωση του τεχνικού τιμ της ομάδας με ανθρώπους που προέρχονται από την οικογένεια του ΟΦΗ., να είναι υποψήφιοι για να βρίσκονται στο πλευρό του 48χρονου προπονητή.