Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Αποστολή με πολλές απουσίες για το ματς με τον Ιωνικό

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική των πλέϊ άουτ καθώς στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Βάλντας Νταμπράουσκας απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. 

Ο τιμωρημένος Μεγιάδο , μαζί με τους τραυματίες Νέιρα και Τοράλ θα λείψουν από το παιχνίδι όπως και ο ανέτοιμος Τσιλιανίδης που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του αυτή την εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μπαλογιάννη στην αποστολή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και η συμμετοχή του νεαρού Αποστολάκη που μπαίνει σε αποστολή μετά από καιρό κυρίως όμως λόγω των πολλών απουσιών που υπάρχουν στον άξονα.

Παράλληλα και ο Χριστογεώργος που είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το αυριανό ματς.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ιωνικό είναι οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Περέα, Αποστολάκης, Μπάκιτς, Γκρόνινγκ, Φελίπε, Ντίκο, Μοσκέρα, Μπιφουμά.