Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Χριστογεώργος έσωσε τον ΟΦΗ από “βατερλό” και του χάρισε την ισοπαλία με τον Ατρόμητο (0-0)

Σε ένα ματς όπου είχε τρία δοκάρια για τον Ατρόμητο και πολλές χαμένες ευκαιρίες , αλλά και πολλές σημαντικές στιγμές για τον ΟΦΗ οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 2η αγωνιστική των Play Outs. 

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε πετύχει το πολυπόθητο γκολ που ήθελε , ενώ ο Ατρόμητος με τα δύο δοκάρια στο δεύτερο μέρος και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες δικαιούτο και αυτός τη νίκη από το σημερινό παιχνίδι όπου η ισοπαλία είναι άδικη και για τις δύο ομάδες. 

Πλέον ο ΟΦΗ πήγε στους 27 πόντους είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και ακολουθεί ένα παιχνίδι φωτιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη αγωνιστική μέσα στο Ηράκλειο όπου πρέπει να το πάρει πάση θυσία για να ξεμπλέκει με την παραμονή στην κατηγορία. 

Το ματς 

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά το ματς και άγγιξε το 1-0 στο 6΄με τον Μαρκετζιάνι να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Ριέρα βγάζοντας τη μπάλα σε κόρνερ. 

Ο Ατρόμητος απάντησε στην ευκαιρία του ΟΦΗ στο 11΄με το γυριστό σουτ του Βράκα μέσα από την περιοχή να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χριστογεώργου. 

Στη συνέχεια ακολούθησε στο 13΄ένα σουτ του Ισέκα μέσα από την περιοχή και στο 15΄ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μαρκετζιάνι να κάνει την επέμβαση του αγώνα στο γάμα στο δυνατό σουτ του Τοράλ έξω από την περιοχή. 

Ο ΟΦΗ πίεζε για το 1-0 και είχε ένα εκρηκτικό τετράλεπτο όπου έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 32΄με τον Ισέκα να πλασάρει άουτ στο τετ α τετ με τον Μαρκετζιάνι, στο 34΄με την ατομική προσπάθεια και το σουτ του Τοράλ να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου, και στο 36΄και πάλι με τον Τοράλ το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Κόντρα στη ροή του ματς ο Ατρόμητος άγγιξε το 0-1 στο 40΄όταν ο Αθανασίου βγήκε ωραία από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Βαλέντσια πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χριστογεώργου και να φεύγει άουτ. 

Το δεύτερο ημίχρονο τα είχε όλα με τον ΟΦΗ να κάνει πολύ μέτρια εμφάνιση και τον Ατρόμητο να έχει δύο δοκάρια και σορία χαμένων ευκαιριών με τον Χριστογεώργο να κρατάει όρθια την κρητική ομάδα που έτσι όπως ήρθε το ματς πήρε ένα πολύτιμο βαθμό που δεν τον άξιζε βάσει της εικόνας του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. 

Το ξεκίνημα του πρώτου μέρους βρήκε τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Τοράλ μετά το κόρνερ του Ριέρα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Από εκεί και πέρα στο 55΄ο Ατρόμητος άγγιξε το 0-1 με τον Χριστογεώργο να αποκρούει εντυπωσιακά τη μπάλα και να την μπλοκάρει στη συνέχεια. 

Ο ΟΦΗ προσπαθούσε χωρίς δυνάμεις να πετύχει ένα γκολ και είχε καλές στιγμές για να το πετύχει στο 78΄με τον Φελίπε στο 83΄με τον Θεοδοσουλάκη και στο 84΄με τον Αποστολάκη να μην προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να πλασάρει σε κενό τέρμα από την εκπληκτική πάσα του Θεοδοσουλάκη. 

Το φινάλε του ματς ήταν εφιαλτικό για την κρητική ομάδα με τον Ατρόμητο να έχει δύο δοκάρια στο 85΄με πλασέ του Βέργου και κεφαλιά του Ασεβέδο από εκτέλεση κόρνερ ενώ στο 91΄ο Βέργος και πάλι μπήκε μόνος του στην περιοχή μετά από τραγικό λάθος του Λαμπρόπουλου με τον Χριστογεώργο να πέφτει στα πόδια του σωτήρια και να μπλοκάρει τη μπάλα. 

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Αμπάντα, Μεγιάδο (68′ Φελίπε), Γκαγέγος, Τοράλ (61′ Μπάκιτς), Μπάκου (67′ Αποστολάκης), Ριέρα (79′ Θεοδοσουλάκης), Ισέκα (79′ Τοράρινσον)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89′ Έρλινγκμαρκ), Γκονζάλες, Καμαρά, Βρακάς (72′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (61′ Βέργος), Βαλένσια (89′ Τζοβάρας)