Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Αυτό είναι το προφίλ που θέλουν για το νέο τεχνικό διευθυντή

Οι μεταγραφές τελείωσαν με την προσθήκη του Τζού και πλέον στον ΟΦΗ πέρα από την προσήλωση τους στο να φτιάξουν όσο το δυνατόν τα κομμάτια του παζλ έχουν στρέψει την προσοχή τους και στην εύρεση ενός νέου τεχνικού διευθυντή που θα πάρει τη θέση του Γιάννη αλλά και του Γιώργου Σαμαρά που άτυπα μοιραζόταν αυτή την θέση έχοντας τον κύριο λόγο στα μεταγραφικά της κρητικής ομάδας .

Τα ονόματα των Ίβιτς, Νταμπίζα και Μαχλά έπεσαν στο τραπέζι συζητήσεις με κάποιους εξ΄αυτών έγιναν αλλά τελική επιλογή δεν έχει υπάρξει καθώς στον ΟΦΗ έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους με αφορμή και την διακοπή του πρωταθλήματος από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου λόγω Μουντιάλ να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την συγκεκριμένη θέση.

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο πάνω σε αυτό το κομμάτι τον έχει ο CEO της ομάδας Μηνάς Λυσάνδρου που απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του προέδρου και ιδιοκτήτη του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση .

Αυτός θα πάρει σε συνεργασία με τον Μιχάλη Μπούση αλλά και τον Νίκο Νιόπλια το πρόσωπο που θα αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ.

Η ξένη αγορά δεν έχει αποκλειστεί από το μπλοκάκι του Λυσάνδρου που δεν θα έλεγε όχι σε ένα πρόσωπο που δεν θα είχε σχέση με τον ΟΦΗ αλλά θα διέθετε ισχυρή ατζέντα στο μπλοκάκι του έτσι ώστε ο ΟΦΗ να ανοιχτεί και σε περισσότερες αγορές της Ευρώπης και όχι μόνο .

Στον ΟΦΗ ψάχνουν γενικά ένα νέο φρέσκο πρόσωπο που δεν είναι απαραίτητο να έχει περάσει από τον ΟΦΗ αρκεί να έχει όρεξη αλλά και τις απαραίτητες γνώσεις για να δουλέψει πάνω σε αυτό το σημαντικό κομμάτι.

Τα ραντεβού του Λυσάνδρου για το συγκεκριμένο ζήτημα μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται να είναι αρκετά μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο και δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαφές με συγκεκριμένους στόχους για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτονται και πρόσωπα που έχουν προταθεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο για αυτή τη θέση. Κοινώς δεν αποκλείεται να προσληφθεί ένας αντίστοιχος “Τσαμπούρης” για την θέση του τεχνικού διευθυντή που θα προέρχεται από την Ελλάδα αλλά δεν θα έχει κάποιο παρελθόν με τον ΟΦΗ.