Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: “Βραχνάς” το πρόβλημα με τις κίτρινες κάρτες

Ο ΟΦΗ έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα στις πρώτες 8 αγωνιστικές όμως σε αυτή υπάρχουν και κάποια μελανά σημεία τα οποία χρίζουν διόρθωσης στη συνέχεια της σεζόν. 

Ένα από αυτά είναι οι πολλές κίτρινες κάρτες που έχει πάρει μέχρι στιγμής  η κρητική ομάδα. Συνολικά ο ΟΦΗ έχει δεχθεί 30 κίτρινες κάρτες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα σε 8 ματς αριθμός που τον κατατάσσει δεύτερο στη σχετική λίστα με την Κηφισιά να είναι πρώτη σε κίτρινες έχοντας δεχθεί μια περισσότερη από την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας δηλαδή 31.

Η κρητική ομάδα ήδη έχει πληρώσει ακριβά τις κίτρινες κάρτες που θυμίζουμε φέτος ότι η τιμωρία τους είναι στις 3 και όχι στις 4 αγωνιστικές καθώς ήδη εξαιτίας των κίτρινων καρτών έχει χάσει το ματς με την Κηφισιά ο Πασαλίδης που ήδη έχει φτάσει τις 5 και αν δεχθεί ακόμη μια θα χάσει και άλλο ματς , ο Λάρσον δεν θα παίξει για τον ίδιο λόγο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό , ενώ στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Βούρος και Αμπάντα και θα χάσουν τα εντός έδρας ματς με τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Παράλληλα στο όριο των κίτρινων καρτών βρίσκονται ακόμη τρεις βασικοί παίκτες του ΟΦΗ και πιο συγκεκριμένα οι Μπάκιτς, Μεγιάδο και Γκαγιέγος κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παιχνίδια που ακολουθούν.