Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Γρίφος το σύστημα κόντρα στον Άρη με τα προβλήματα στα στόπερ

Tο μεγάλο πρόβλημα του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι έχει να κάνει με το αν ο Βάλντας Νταμπράουσκας επιλέξει να παίξει με δύο κεντρικούς αμυντικούς η διατηρήσει το σχήμα σε διάταξη 3-5-2 παρά τις απουσίες των Πασαλίδη και Διαμαντή.

Η λογική λέει ότι δεν θα αλλάξει την τριάδα πίσω με τον Βούρο, τον Γιαννούλη και πιθανόν τον Μαρινάκη που έχει όμως να παίξει καιρό να αποτελούν την τριάδα πίσω στα στόπερ καθώς φαντάζει δύσκολο να παίξει ο Γιοχού βασικός αφού ο Λιθουανός προπονητής έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δεν τον υπολογίζει.

Με σύστημα 3-5-2 λοιπόν η ενδεκάδα του ΟΦΗ το πιθανότερο είναι να αποτελείται από τους: Μανδά, Βούρο, Μαρινάκη, Γιαννούλη, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Λάρσον, Τοράρινσον, Ντίκο και Τοράλ.

Αν ο Νταμπράουσκας επιλέξει τώρα ένα σύστημα 4-2-3-1 ο Μανδάς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Λάρσον, αριστερά ο Τοράρινσον με τους Βούρο και Γιαννούλη στα στόπερ. Ντιουσέ και Μεγιάδο θα βρίσκονται στον άξονα με τον Μπάκιτς πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή να πλαισιώνεται δεξιά από τον Τοράλ, αριστερά με τον Μοσκέρα και στην κορυφή της επίθεσης από τον Ντικο.