Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει στις Σέρρες

Ο Τρ. Δέλλας ούτως η άλλως είναι ένας προπονητής που δεν αρέσκεται στις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ασχέτως αποτελέσματος πόσο μάλλον όταν η ενδεκάδα που επέλεξε στο προηγούμενο παιχνίδι τον έβγαλε ασπροπρόσωπο με την εμφατική νίκη με 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Αν γίνει μια αλλαγή αυτή θα αφορά το κέντρο της άμυνας που δεν αποκλείεται να δούμε τον Λουκάο να παίζει δίπλα στον Βούρο αντί του Λαμπρόπουλου που στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρκετά ασταθής και τα …. άκουσε αρκετές φορές από τον Δέλλα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στο ματς με τον Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-2-3-1 θα είναι αυτή με τον Μπάουμαν κάτω από τα δοκάρια και στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Μαρινάκη και αριστερά τον Τοράρινσον με τους Βούρο και Λαμπρόπουλο η Λουκάο στα στόπερ. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μεγιάδο και Γκαγιέγος με τον Τοράλ πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή να πλαισιώνεται δεξιά από τον Μπάκου και αριστερά από τον Ριέρα και τον Ισέκα να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.