Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Εξετάζει προτάσεις για πώληση του Μανδά, δεν συνεχίζουν Διαμαντής και Μπαλογιάννης

Αρκετές ειδήσεις σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν έβγαλε η συνάντηση του Διευθύνοντος συμβούλου του ΟΦΗ Μηνά Λυσάνδρου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. 

Ο CEO του ΟΦΗ αποκάλυψε ότι υπάρχουν τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας προτάσεις για τον 22χρονο τερματοφύλακα του ΟΦΗ μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε και η κρητική ομάδα είναι στο στάδιο της αξιολόγησης αυτών προκειμένου να μπορέσει να πάρει την καλύτερη οικονομική προσφορά για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΟΦΗ σίγουρα αναμένεται να βγει κερδισμένος οικονομικά από την πώληση Μανδά ένα μεγάλο μέρος της οποίας αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και για την αύξηση του μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο με ενίσχυση με ποιοτικούς παίκτες στις θέσεις που έχει ανάγκη η κρητική ομάδα.

Γιατί δεν μένουν Διαμαντής και Μπαλογιάννης 

Σε ότι έχει να κάνει με τους Διαμαντή και Μπαλογιάννη ο Μηνάς Λυσάνδρου έβγαλε την είδηση ότι δύσκολα θα μείνουν στην κρητική ομάδα και δεν θα υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου τους που ήταν για +1 χρόνο.

Αυτό άφησε να εννοηθεί ότι έχει να κάνει και με το γεγονός πως είναι δύο ποδοσφαιριστές που ήταν με ένα σημαντικό ποσοστό συνιδιοκτησίας με την πρώην ομάδα τους τον ΠΑΟΚ, πράγμα που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην τελική απόφαση για τους δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους φαίνεται ότι έχει κλείσει ο κύκλος των συζητήσεων μαζί τους.