Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Επιστροφή στις προπονήσεις με τη σκέψη στο ματς με τον Βόλο

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν από σήμερα το πρωί στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την Σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο για την 5η αγωνιστική των Play Outs. 

Έτσι όπως είναι τα πράγματα στη βαθμολογία ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας προκειμένου να εξασφαλίσει ουσιαστικά και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Μπορεί η κρητική ομάδα να βρίσκεται στο +6 αυτή την στιγμή από την Κηφισιά αλλά το γεγονός ότι δεν έχει την ισοβαθμία υπέρ της κάνει επιτακτική την ανάγκη να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα με την σωτηρία για να έχουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές τυπικό χαρακτήρα για το συγκρότημα του Τρ. Δέλλα και να ξεκινήσει και άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα τόσο στο κομμάτι των ανανεώσεων όσο και στο γενικότερο χτίσιμο του ΟΦΗ.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα λογικά μετά τον Νέιρα και ο Χιμένεθ αναμένεται να μπει μέσα στην εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα δίνοντας μια επιπλέον λύση στον προπονητή του ΟΦΗ στο επιθετικό κομμάτι.