Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ετοιμάζεται να φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό o Δέλλας

Με πολλά “φρέσκα” πρόσωπα που άλλοι δεν αγωνίστηκαν και άλλοι έπαιξαν ελάχιστα στο ματς με το Βόλο αναμένεται να παραταχθεί στο αρχικό σχήμα του ο ΟΦΗ στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τρ. Δέλλας αναμένεται να ρίξει από την αρχή στο ματς 5 με 6 νέα πρόσωπα φρεσκάρωντας αρκετά την ενδεκάδα της ομάδας του για το παιχνίδι με τους “πράσινους”.

Μπάκιτς και Τοράλ που ήταν τιμωρημένοι με το Βόλο θα πάρουν θέση στον άξονα της ομάδας , ενώ δύο δεδομένες αλλαγές θα έχουμε και στην άμυνα με τον Τοράρινσον να παίζει στη θέση του Αμπάντα και τον Λαμπρόπουλο στη θέση του Λουκάο. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο ο αρνητικός στα δύο τελευταία ματς Ριέρα που δεν πρόσφερε κάτι στα δύο εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο και στη θέση του να παίξει είτε ο Μοσκέρα είτε ο Αμπάντα. Τέλος και ο Ισέκα μετά τις ανάσες που πήρε στο Βόλο αναμένεται να πάρει και πάλι τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό σε σχηματισμό 4-2-3-1 θα έχει τον Μπάουμαν κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Λάρσον και αριστερά τον Τοράρινσον με τους Βούρο και Λαμπρόπουλο δίδυμο στα στόπερ. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μεγιάδο και Μπάκιτς με τον Τοράλ σε ρόλο οργανωτή να πλαισιώνεται δεξιά από τον Μπάκου και αριστερά από έναν εκ των Μοσκέρα η Αμπάντα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ισέκα.