Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Η απόλυτη ισορροπία Ελλήνων και ξένων στο ρόστερ αυτή την στιγμή

Με τον ΟΦΗ να έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για το φετινό καλοκαίρι και να απομένουν μια το πολύ δύο κινήσεις ακόμη έχουμε πλέον και μια σαφή αριθμητική αποτύπωση του ρόστερ σε ότι έχει να κάνει με τους Έλληνες και τους ξένους παίκτες με επαγγελματικά συμβόλαια στην ομάδα. 

Ο ΟΦΗ σε αντίθεση με πέρυσι το καλοκαίρι και τον χειμώνα που από τους 16 συνολικά παίκτες που αποκτήθηκαν μόλις ένας ο Χριστογεώργος ήταν Έλληνας φέτος το καλοκαίρι η κρητική ομάδα έκανε σαφή στροφή στο ελληνικό στοιχείο και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι από τους 5 παίκτες συνολικά που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής οι 2 είναι Έλληνες ο ένας Κύπριος (Κουτεντάκης, Λαμπρόπουλος, Καρώ) και οι 2 ξένοι (Αμπάντα, Ριέρα).

Έτσι πλέον την δεδομένη χρονική στιγμή επικρατεί η απόλυτη ισορροπία μεταξύ Ελλήνων και ξένων παικτών στο ρόστερ του ΟΦΗ καθώς στους 30 επαγγελματίες οι 15 είναι Έλληνες και οι άλλοι 15 ξένοι.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν ο ΟΦΗ ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας στο ρόστερ του 17 Έλληνες και 18 ξένους, ενώ με τις προαφαιρέσεις που έγιναν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι Έλληνες παίκτες μειώθηκαν σε 16 ενώ οι ξένοι ποδοσφαιριστές παρέμειναν 18.

Αναλυτικά οι Έλληνες και οι ξένοι παίκτες του ΟΦΗ με το υπάρχον ρόστερ μέχρι στιγμής: 

Έλληνες 

Χρήστος Μανδάς

Νίκος Χριστογεώργος

Δημήτρης Σωτηρίου

Μιχάλης Σηφάκης

Πραξιτέλης Βούρος

Ανδρέας Καρώ

Βασίλης Λαμπρόπουλος

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης

Κώστας Γιαννούλης

Νίκος Μαρινάκης

Τίτος Κουτεντάκης

Γιάννης Αποστολάκης

Φρίξος Γρίβας

Φιορίν Ντουρμισάι

Γιάννης Θεοδοσουλάκης

Ξένοι 

Λερόι Αμπάντα

Γκούντι Τοράρινσον

Έρικ Λάρσον

Ασάν Ντιουσέ

Μιγκέλ Μεγιάδο

Μάρκο Μπάκιτς

Γιον Τοράλ

Άντριαν Ριέρα

Χουάν Νέιρα

Σαντιάγκο Μοσκέρα

Τιενβί Μπιφουμά

Λουίς Φελίπε

Νουά Ντίκο

Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ

Ράϊαν Φαλατάχ

*Στο ρόστερ δεν έχουν προστεθεί ο Ινδός Μοχαμάντι που είναι υπο δοκιμή και οι νεαροί από την Κ19 Καλαφάτης και Σημαντηράκης που δεν έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.