Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Η επόμενη ημέρα από το φιλικό με την Χέρενφεϊν, και τα νεότερα για τον Λαμπρόπουλο

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (21/7) στο Oosterbeek συνεχίστηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του ΟΦΗ μία μέρα μετά τη φιλική αναμέτρηση με τη Χέρενφειν. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη ο οποίος ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα, προπονήθηκαν κανονικά.

Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό της Πέμπτης (20/7) έκαναν αρχικά πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια έπαιξαν ποδοβόλει. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους.

Το Σάββατο (22/7) το…μενού περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, στις 11:00 το πρωί και στις 19:00 το απόγευμα.

Τι γίνεται με τον Λαμπρόπουλο 

Σε ότι αφορά τον άτυχο του χθεσινού φιλικού τον Λαμπρόπουλο που σε μια σύγκρουση με τον Ντιουσέ χτύπησε στο πρόσωπο και χτύπησε στα δόντια γλίτωσε τα χειρότερα καθώς δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός μετά τις εξετάσεις που έκανε.

Ο γιατρός στο νοσοκομείο της Ολλανδίας επανέφερε τα δόντια του Λαμπρόπουλου που είχαν πρόβλημα και ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά σήμερα αν και πονούσε. Όταν η ομάδα επιστρέψει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα επισκεφθεί ο παίκτης ειδικό οδοντίατρο για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα του.

Μέχρι τότε η κατάσταση του θα επανεξετάζεται κάθε μέρα αν και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τις προπονήσεις αλλά ίσως να φορέσει κάποιο προστατευτικό αν χρειαστεί για τα δόντια για περισσότερη ασφάλεια.