Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Θέλει μόνο νίκη με το Βόλο για να ξεμπλέξει μια και καλή με την παραμονή

Τρεις στροφές πριν το τέλος των Play Outs και κατ΄επέκταση και του πρωταθλήματος της Super League o ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα στις 6.30 μ.μ στο “Θ. Βαρδινογιάννης” το Βόλο στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των Play Outs. 

Ο ΟΦΗ έχει απόσταση 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά χρειάζεται ακόμη μια νίκη στα τρία ματς για να είναι 100% εξασφαλισμένος και να μην μπλέξει σε περίεργα σενάρια από την στιγμή που και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Και αυτή τη νίκη καλείται να την βρει με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας που βρίσκεται στους 29 πόντους και αναζητά παντού βαθμούς προκειμένου να πλησιάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία ανεξάρτητα το τι θα κάνουν Παναιτωλικός και Κηφισιά.

Ο ΟΦΗ σε δύο ματς φέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την ομάδα του Βόλου έχοντας μια ισοπαλία εντός και μια ήττα εκτός έδρας, και είναι μια επιπλέον πρόκληση πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο να πάρει και μια άτυπη ρεβάνς από την ομάδα του Χρ. Κόντη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Τρ. Δέλλας έχει και πάλι στη διάθεση του τον Χουάν Νέιρα που τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ στον αντίποδα εκτός αποστολής έμεινε ο Αποστολάκης που δέχθηκε ένα χτύπημα στην τελευταία προπόνηση στο γαστροκνήμιο.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με το Βόλο είναι οι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Αμπάντα, Θεοδοσουλάκης, Βούρος, Λουκάο, Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράλ, Γκλάζερ, Νέιρα, Μπάκου, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ισέκα. 

Ο Βόλος από την μεριά του ήρθε στο Ηράκλειο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά με μια σημαντική απουσία στο κέντρο της άμυνας αυτή του Κύπριου στόπερ Σιέλη που είναι τιμωρημένος και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει επιλέξει ο Χρ. Κόντης για το ματς με τον ΟΦΗ είναι οι: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ανδριανός από την Αχαϊα με βοηθούς του τους Κωσταρά από την Αιτωλοακαρνανία και Τριανταφύλλου από την Αρκαδία, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη, με τον Κουμπαράκη από τις Κυκλάδες στο VAR και βοηθό του τον Στεφανή από την Καρδίτσα.