Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Και ο Β. Λαμπρόπουλος ψηλά στη λίστα για τα στόπερ !

Μετά το όνομα του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου της ΑΪΚ που επανήλθε στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ μέσω δημοσιευμάτων, άλλο ένα νέο πολύ δυνατό όνομα φέρνει σημερινό δημοσίευμα του Sportime.gr ως μια από τις βασικές επιλογές της κρητικής ομάδας για την περαιτέρω ενίσχυση στην άμυνα μετά την απόκτηση του Καρώ και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιοχού μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Ο λόγος για τον 33χρονο άλλοτε κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ Βασίλη Λαμπρόπουλο που έμεινε ελεύθερος μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη Μπόχουμ και σκέφτεται τον επαναπατρισμό του στη χώρα μας μετά από 4 χρόνια καθώς φεύγοντας από την ΑΕΚ είχε πάρει μεταγραφή για την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα για την Λα Κορούνια.

To Sportime.gr κάνει λόγο για ζεστό ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον παίκτη αλλά και μια οικονομική διαφορά που δεν φαντάζει τόσο μεγάλη στις πρώτες συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, που πέρυσι στη Mπουντεσλίγκα είχε με την Μπόχουμ 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο μετρώντας συνολικά 700 λεπτά συμμετοχής σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Sportime.gr:

“Πολύ ψηλά τον πήχη έχει θέσει ο ΟΦΗφέτος στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στη Super League 1.

Η ομάδα της Κρήτης κάνει κινήσεις ουσίας και θέλει να προσθέσει το ρόστερ του ποδοσφαιριστές που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Κάπου εδώ έρχεται και το όνομα Βασίλης Λαμπρόπουλος, που πλέον έχει μείνει ελεύθερος από την Μπόχουμ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Έλληνας παίκτης, δε θα πει όχι σε πιθανό επαναπατρισμό, αλλά πρέπει να καλυφθεί και οικονομικά. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής από Ελλάδα, που έχει δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τον 33χρονο αμυντικό.

Καλά πάει, αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να παραμεριστούν. Καταρχήν το 50αρι που υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Ο Λαμπρόπουλος έχει βάλει αρκετό νερό στο κρασί του, αλλά δεν θα πέσει κάτω από τα 250 χιλιάρικα συμβόλαιο!”