Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Έχασε τα άχαστα στην Καισαριανή και έμεινε στο μηδέν με την Κηφισιά (0-0)

Ούτε στην Καισαριανή ο ΟΦΗ κατάφερε να “σπάσει” την κατάρα των εκτός έδρας ματς φέτος στο πρωτάθλημα της Super League καθώς στην πρεμιέρα των Play Out πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με την Κηφισιά στην Καισαριανή παίρνοντας ένα πολύτιμο βαθμό έτσι όπως εξελίσσεται η μάχη για την σωτηρία. 

Ο ΟΦΗ έφτασε τους 26 πόντους με την Κηφισιά να πηγαίνει στους 22 και να ισοβαθμεί με το Βόλο που έβαλε “φωτιά’ στα Play Out με τη νίκη του στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 0-2. 

Το ματς 

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι με αποτέλεσμα η Κηφισιά να αγγίξει το 1-0 μόλις στο 1΄με τον Ματέους να κάνει το πλασέ στην κίνηση και τους παίκτες του ΟΦΗ να διώχνουν τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. 

Στο πρώτο τέταρτο του ματς ο ΟΦΗ πελαγοδρομούσε αλλά από το σημείο αυτό και μετά πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε στο 19΄να σκοράρει με τον Ισέκα το γκολ του οποίου όμως ακυρώθηκε ως οφσαϊντ σε μια πολύ οριακή φάση η οποία ελέγχθηκε από το VAR αλλά δεν άλλαξε την απόφαση του ο Γκορτσίλας και συμφώνησε με τον Ματσούκα. 

Η Κηφισιά απείλησε μετά από ώρα ξανά στο 26΄με την κεφαλιά του Τεσέιρα μετά την εκτέλεση φάουλ του Μιλίσεβιτς να φεύγει άουτ. Ο ΟΦΗ από την μεριά του έψαχνε επίμονα ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να το πετύχει σε δύο περιπτώσεις σε τετ α τετ του Μπάκου στο 37΄και στο 38΄και στο σουτ του Ισέκα στο 45΄έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Κηφισιά να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς στο 53΄και τον ΟΦΗ να απαντάει στο 55΄με τον Μπάκου να χάνει διπλή ευκαιρία αρχικά κλέβοντας τη μπάλα από την λάθος έξοδο του Αναγνωστόπουλου και σε δεύτερο χρόνο με τον Τσάπαν να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του. 

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι γινόταν ακόμη πιο συναρπαστικό με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το γκολ της νίκης. Ο Αποστολάκης που ήταν εκ των κορυφαίων του ΟΦΗ στο ματς με την Κηφισιά έφτασε κοντά στο  0-1 στο 71΄αλλά το σουτ του εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ. 

Στο 74΄ο Τσάπαν πρόλαβε στο τετ α τετ τον Ισέκα και του πήρε την μπουκιά από το στόμα πριν κάνει το 0-1, ενώ στο 85΄ο αφελής Μπάκου που έχασε ένα σωρό ευκαιρίες σήμερα έκανε κάκιστο πλασέ στο τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο χάνοντας ακόμη ένα σίγουρο τέρμα για την κρητική ομάδα. 

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους που θα μπορούσαν κόντρα στη ροή του αγώνα να είχαν κάνει το 1-0 αλλά ο Μπάουμαν έπεσε σωτήρια πάνω στα πόδια του Ματέους Σάντος και αποσόβησε μια βέβαιη παραβίαση της εστίας του.  

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (80′ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69′ Βαφέας), Μπιφούμα (79′ Τετέι), Μενέντες (69′ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79′ Ριέρα), Μπάκου (89′ Φελίπε), Χιμένεθ (64′ Γκαγέγος), Αποστολάκης (88′ Μοσκέρα), Ισέκα