Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Κλείνει άμεσα και άλλο εξτρέμ και αναζητά σέντερ φορ που θα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα

Μετά την μεταγραφή του Γερμανού 25χρονου εξτρέμ που θα έρθει σήμερα στο Ηράκλειο για να τα διαδικαστικά και την Δευτέρα να περάσει από εργομετρικά και να υπογράψει το συμβόλαιο του , στον ΟΦΗ φουλάρουν τις μηχανές τους για να κλείσουν και τα επόμενα μεταγραφικά βήματα τους. 

Πέρα από τη θέση του στόπερ που φαίνεται ότι έχει βρεθεί ο εκλεκτός και ο ΟΦΗ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr έχει προχωρήσει αρκετά και το θέμα του δεύτερου εξτρέμ που θέλει να αποκτήσει η ομάδα του ο Πέπε Μελ.

Ο εκλεκτός έχει βρεθεί πρόκειται όπως λένε οι πληροφορίες για ποδοσφαιριστή που δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και θεωρούν στον ΟΦΗ ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στα άκρα της επίθεσης.

Μάλιστα δεν αποκλείεται αν οι διαπραγματεύσεις κυλήσουν ομαλά ο παίκτης αυτός να έρθει στο Ηράκλειο για τις υπογραφές το αργότερο μέχρι την Τρίτη για να είναι διαθέσιμος κυρίως για το καθοριστικό έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί τo επόμενο Σάββατο με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Σε αναζήτηση και σέντερ φορ 

Ο Πέπε Μελ μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι ανέφερε αρκετές φορές ότι το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα του παραμένει το εύκολο γκολ και αυτό φαίνεται ότι ανοίγει πιο ζεστά την κουβέντα για την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη που θα μπορεί να παίξει τόσο στη θέση του σέντερ φορ όσο και στα πλάγια της επίθεσης.

Φελίπε και Ντίκο παραμένουν άκαπνοι επιθετικά στο πρωτάθλημα εδώ και καιρό και στον ΟΦΗ θέλουν να βρουν ένα παίκτη που θα μπορεί να στείλει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα και θα είναι διαφορετικό στυλ από τον Φελίπε που είναι πιο βαρύ κορμί.

Ιδανικά ένα παίκτη στο στυλ του Φιγκεϊρέντο θα ήθελαν στην κρητική ομάδα βλέποντας ότι μπαίνει γκολ με το σταγονόμετρο και μάλιστα όχι από τους επιθετικούς της ομάδας όταν μπει η μπάλα στα δίχτυα μετά από αρκετές τελικές σε κάθε ματς.

Δυο παίκτες στην επίθεση και ένας στο κέντρο της άμυνας είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες του ΟΦΗ την δεδομένη χρονική στιγμή που μιλάμε χωρίς να μπορούμε να αποκλείσουμε βέβαια και ενίσχυση σε κάποια άλλη θέση.

Τέλος μαζί με τις μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν και κάποιες αποδεσμεύσεις αφού το ρόστερ της ομάδας θα μεγαλώσει αρκετά και με τις άλλες προσθήκες που θα γίνουν και πρώτη αποχώρηση στο πλάνο είναι αυτή του Καρώ που φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι δεν υπολογίζεται από τον Πέπε Μελ.