Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Μετά τον Στίβενς ακολουθούν και άλλοι που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Ο Σόνι Στίβενς ήταν ο πρώτος από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στον ΟΦΗ που συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του και το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ αναμένεται να συνεχιστεί με έντονους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες. 

Πέραν του Στίβενς εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν βρίσκονται και οι Καμάου , Ντουρμισάι, Γιοχού και Τζου που και οι τέσσερις όμως δεσμεύονται με ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τον ΟΦΗ και εξού και δεν είναι εύκολο να λυθούν τα συμβόλαια τους με την κάθε περίπτωση να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και να έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες..

Το δεδομένο είναι ότι στον ΟΦΗ θέλουν ιδανικά πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν στις 3 Ιουλίου αυτές οι 4 σημαντικές εκκρεμότητες στο ρόστερ της νέας σεζόν να έχουν κλείσει έτσι ώστε να μπουν στο γήπεδο για προετοιμασία οι παίκτες που θα υπολογίζονται κανονικά από τον Νταμπράουσκας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πλησιάζει ο αριστερός μπακ 

Σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στον ΟΦΗ έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ έχουν κατασταλάξει σε 2-3 περιπτώσεις και δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουμε την 3η χρονικά μεταγραφή για τον ΟΦΗ.

Πέραν του Αμπάντα έχουν ξεχωρίσει στον ΟΦΗ και 1-2 πολύ καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών απο το εξωτερικό για την συγκεκριμένη θέση καθώς ο πρώην αριστερός μπακ της Λαμίας δεν είναι ελεύθερος από την Βελγική Σερένγκ και ίσως η υπόθεση του τραβήξει αρκετά πράγμα που δεν θέλουν στον ΟΦΗ, αφού μέχρι το τέλος Ιουνίου θέλουν να έχουν κλείσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Μπαλογιάννη στο αριστερό άκρο της άμυνας.