Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με Ντιουσέ αλλά και επτά απουσίες κόντρα στη Λαμία

Με τον Ασάν Ντιουσέ να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την Κυριακή το πρωί την προετοιμασία του για το καθοριστικό ματς της Δευτέρας με την Λαμία στο Γεντι Κουλέ για την 9η αγωνιστική της Super League. 

O Nτιουσέ που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά προπονήθηκε κανονικά σήμερα και συμπεριλήφθηκε στην 20μελη αποστολή για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, όπως και οι Στάϊκος και Μπιφουμά που ξεπέρασαν και αυτοί τα προβλήματα τους και μετά από καιρό βρίσκονται ξανά σε αποστολή.

Παρόλα αυτά οι απουσίες για το παιχνίδι με την Λαμία και πάλι είναι πάρα πολλές καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννούλης και Ντικο που συνέχισαν θεραπεία, ο Αποστολάκης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού, καθώς και οι γνωστοί τραυματίες Μπουζούκης, Νέιρα, Τσιλιανίδης και Καμάου.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Δημήτρης Σωτηρίου και Βασίλης Σηφάκης.

Oι 20 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τον αυριανό αγώνα είναι οι: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιοχού, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Στάϊκος, Μεγιάδο, Τζου, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Θεοδοσουλάκης και Μπιφουμά.