Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με την ψυχολογία στο ναδίρ ξεκινάει την προετοιμασία για Πανσερραϊκό

O ΟΦΗ μετά την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα η οποία συνοδεύτηκε από κάκιστη εμφάνιση καλείτε να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχτεί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος όπου έρχεται μια τριάδα αγώνων που είναι επιβεβλημένο να κάνει το τρία στα τρία αν θέλει να θεωρείται ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στα πλέϊ οφ. 

Ο προβληματισμός στον κόσμο της ομάδας για την εμφάνιση με την Κηφισιά αλλά κυρίως με τον Ολυμπιακό είναι έντονος και παρά το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” είναι δεδομένο ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ βλέπουν τόσο ο Νταμπράουσκας όσο και η ομάδα γενικότερα είναι σε ένα κακό μομέντουμ μετά την επιστροφή στη δράση από την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ πάει να παίξει στο μισό γήπεδο των Σερρών απέναντι στον Πανσερραϊκό που είναι αρκετά δυνατός στην έδρα του και απέχει μόλις 4 πόντους από την κρητική ομάδα έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Άρα κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο ο ΟΦΗ να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο στο παιχνίδι της Δευτέρας όπου θα γνωρίζει εξ΄αρχής και το τι έχουν κάνει οι αντίπαλοι του και το σε ποια θέση θα βρίσκεται μετά το πέρας της 10ης αγωνιστικής αν περάσει νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα (6μ.μ) με τον Β. Νταμπράουσκας να μετράει ήδη δύο δεδομένα προβλήματα καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Λάρσον και ο τραυματίας Μπάκιτς, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Καρώ που αποχώρησε με κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ματς με τον Ολυμπιακό και θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας το αν μπορεί να δώσει το παρών στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.