Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Μονόδρομος η νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να ξεμπλέκει με την παραμονή

Ένα πολύ κομβικό παιχνίδι σχετικά με την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία δίνει σήμερα στις 8 μ.μ ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεντί Κουλέ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των Play Outs. 

Η κρητική ομάδα μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και με τελευταία νίκη επί Δέλλα αυτή στο ντεμπούτο του επί του Πανσερραϊκού θέλει να πάρει το τρίποντο απέναντι στους Γιαννιώτες προκειμένου να φτάσει τους 30 πόντους και να “κλειδώσει” σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην κατηγορία άσχετα με το τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.

Στα δύο ματς που έδωσαν στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες δεν υπήρξε νικητής καθώς τόσο το ματς στους Ζωσιμάδες όσο και αυτό στο Ηράκλειο έληξαν ισόπαλα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα έχουν μειωθεί αλλά δεν έχουν εξαλειφθεί για τον Τρ. Δέλλα που σε ακόμη ένα ματς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Νέιρα, Μπρεσάν, Χιμένεθ και Σημαντηράκη, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο Μοσκέρα.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι: Mπάουμαν, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Τοράλ, Μπάκιτς, Ριέρα, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκης, Αποστολάκης, Ισέκα, Φελίπε και Μπάκου. 

Με δύο απουσίες η αποστολή του  ΠΑΣ Γιάννινα 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την μεριά του θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία αφού ακόμη και η ισοπαλία σήμερα στο Γεντί Κουλέ δεν του αρκεί.

Ο Μιχ. Γρηγορίου άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Τούτου και Μπάλαν ενώ το θετικό είναι ότι έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ στη διάθεση του.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε στην αποστολή για το Ηράκλειο ο Έλληνας τεχνικός είναι οι: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Κόντε, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσάλες, Ροσέρο, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας”. 

Διαιτητής στο σημερινό ματς θα είναι ο άπειρος Πουλικίδης από τη Δράμα που θα σφυρίξει για πρώτη φορά παιχνίδι του ΟΦΗ , με βοηθούς του τους Πετρόπουλο από την Αρκαδία και Βεργέτη από την Αργολίδα ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γκάμαρης από την Αθήνα. Στο VAR θα βρίσκεται ο Τζήλος από τη Λάρισα με βοηθό του τον Σαμοϊλη από την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή αναμέτρηση θα γίνει παρουσία του μεγαλομετόχου και προέδρου της ομάδας Μιχάλη Μπούση που από χθες βρίσκεται στο Ηράκλειο.