Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Νίκη κόντρα στον Γιούχτα

Η ετοιμότητα του Γιον Τοράλ ήταν αυτό που πρόσφερε χαμόγελα στον ΟΦΗ στη φιλική νίκη με 3-1 επί του Γιούχτα.
 

Η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων μπορεί να λειτουργήσει ως μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ώστε να επιστρέψουν οι τραυματίες και να δουλέψουν οι νέοι ποδοσφαιριστές. Κόντρα στον Γιούχτα, ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον Γκερέρο να πετυχαίνει το πρώτο του (ανεπίσημο) γκολ και τον Περέα να κάνει πολύ καλή εμφάνιση.

 

Ωστόσο ο Γιον Τοράλ ήταν το πιο θετικό μήνυμα στη νίκη με 3-1. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του και έδειξε πως είναι έτοιμος ενόψει της επανέναρξης.

Όσον αφορά το ματς, το πρώτο μέρος έληξε στο 0-0 με τον ΟΦΗ να έχει τελικές αλλά να του λείπει το γκολ, το οποίο βρήκε στο 54′. Συγκεκριμένα, ο Γκερέρο εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα και με προβολή έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.

Έξι λεπτά αργότερα ο Στάικος κατάφερε να κλέψει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, την κουβάλησε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και με εύστοχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ. Ο Γιούχτας δεν κλείστηκε στα καρέ του και η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ στο 73′ χάρη στον Λίτσκα ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83′ με πολύ ωραίο σουτ ο Μπουζούκης.

Ο Γιούχτας έδειξε σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αποτελεί μια από τις πιο σοβαρές και πειθαρχημένες ομάδες και είναι χαρακτηριστικό ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κοίταξε στα μάτια τον ΟΦΗ, δημιουργώντας και ευκαιρίες ,βάζοντας δύσκολα στους ασπρόμαυρους.