Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ξεσηκωμός στους οργανωμένους για το ματς με τον Ολυμπιακό και πορεία προς το γήπεδο

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ που ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα το βράδυ στο Γεντί Κουλέ.
 
Πάνω σε αυτό το πλαίσιο η Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει μηχανοκίνητη πορεία προς το γήπεδο πριν την έναρξη του ματς από τους οργανωμένους φιλάθλους. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 5.30 μ.μ στην Πλατεία Ελευθερίας και η πορεία που θα σχηματιστεί θα συνοδεύσει την ομάδα στο γήπεδο για να της δώσει ώθηση για ακόμη μια μεγάλη νίκη φέτος στο αήττητο Γεντί Κουλέ.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Θύρας 4 “Snakes” αναφέρει: 
 
“Ώρα να το δείξουμε ξανά,για ακόμα μια φορά με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο, την δυναμική μας, πραγματοποιώντας μια μηχανοκίνητη πορεία που δεν θα έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.
Την Δευτέρα δίνουμε ραντεβού στις 17:30 στην Πλατεία Ελευθερίας για να μεταβούμε στο σημείο,να συνοδεύσουμε την ομάδα μας στο γήπεδο και να την σπρώξουμε σε ακόμα μια μεγάλη νίκη.
Καλούμε όλο τον οπαδικό και φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ μας, μικρούς, μεγάλους, οικογένειες, να συμμετάσχει στην μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας και δεν θα έχει προηγούμενο.
Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, τον συνοπαδο μας, την πόλη μας ,την ομάδα μας, το γήπεδο μας. Δημιουργούμαι ένα ασπρόμαυρο κομβόι που θα κατακλύσει τους δρόμους του Ηρακλείου.
Ραντεβού την Δευτέρα στις 17:30 στην Πλατεία Ελευθερίας!”