Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Ο γολγοθάς της επιστροφής του Κοσμά Τσιλιανίδη

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι ένας από τους μεγάλους άτυχους και της φετινής σεζόν για τον ΟΦΗ καθώς δεν έχει καταφέρει να προσθέσει στο ενεργητικό του ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό μέχρι στιγμής.

Στην πρόβα τζενεράλε του ΟΦΗ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Τσιλιανίδης έπαιξε κανονικά και έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του με τον χιαστό βγάζοντας μια κανονική προετοιμασία και δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση να προσφέρει τα μέγιστα ήταν έτοιμος να παίξει στο ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η μοίρα όμως για ακόμη μια φορά του επεφύλασσε ένα κακό μαντάτο πριν από αυτό το ματς καθώς σε μια προπόνηση χτύπησε σοβαρά στο πέλμα του και από τότε ξεκίνησε ένας νέος γολγοθάς για τον πολύπαθο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ με θεραπείες συνεχόμενες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Ο Τσιλιανίδης πλέον ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης το τελευταίο διάστημα με την ευχή όλων να μπορέσει να επανέλθει με την επανέναρξη των υποχρεώσεων του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, η έστω μετά τα 2-3 πρώτα ματς του δευτέρου γύρου. Ο υγιείς Τσιλιανίδης κρίνεται απαραίτητος για έναν ΟΦΗ που έδειξε στον πρώτο γύρο πόσο σοβαρό πρόβλημα είχε στα άκρα της επίθεσης και είναι δεδομένο ότι αν και μετράει 3 και πλέον μήνες απουσίας η επιστροφή του μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στον Βάλντας Νταμπράουσκας.