Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Πέτυχε διάνα με την επιλογή του Μπάουμαν

Ένας απο τους διακριθέντες του ΟΦΗ στο χθεσινό νικηφόρο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά ήταν και ο Νόαμ Μπάουμαν.

Ο 27χρονος Ελβετός γκολκίπερ έσωσε 3-4 φορές την εστία του ΟΦΗ από βέβαιη παραβίαση και παρά το ότι δέχθηκε τρία τέρματα σε κανένα από αυτά δεν είχε μεγάλη ευθύνη εκτός ίσως από το 2-2 του Μανουσάκη όπου θα μπορούσε να είχε αποκρούσει τη μπάλα αν και το σουτ ήταν πολύ δυνατό και έγινε από πολύ κοντά μέσα από την περιοχή.

Σε τρία ματς ο Μπάουμαν έχει ένα Clean Sheet  έχει δείξει ότι έχει πολύ καλή αντίληψη του χώρου του καλές τοποθετήσεις και εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ίσως υστερεί λίγο στις εξόδους βάσει και του αναστήματος του (κοιτάζει τον κόσμο από τα 1,94) αλλά και σε αυτό το κομμάτι θα τον κρίνουμε στην πορεία.

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως και με δεδομένη την απουσία του Χριστογεώργου που δύσκολα θα επιστρέψει μέσα στον Οκτώβριο ο Μπάουμαν φαίνεται ότι δικαίως έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του δικαιώνοντας και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

Αυτό είναι κάτι που δεν το λησμονεί ο Ελβετός ειδικά μετά το σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που είχε πέρυσι και είναι λογικό να επηρεάσει κάθε άνθρωπο.